Gå til innhold
Bilde av eventyrer og livsnyter Cecilie Skog
< Kurs og arrangementer

Foredrag av Cecilie Skog

Finn inspirasjon og glede til dine egne mål og innerste drømmer.

Fulltegnet

NITO, Tekna og Finansforbundet inviterer til Cecilie Skog sitt foredrag - Cecilies verden. Dette er foredraget du ikke bør gå glipp av og du kan glede deg til sytti minutter med strabasiøst eventyr gjennom storslått natur. Essensen i foredraget er ikke det harde slitet eller prestasjonene i seg selv, men den enorme gleden over å kunne realisere sine største og innerste drømmer.

Det lønner seg å være medlem! Foredraget er gratis for deg og du kan ta med deg ledsager/gjest som kun betaler kr 250,- (faktura for betaling sendes til medlem på e-post)

Når man ser Cecilie Skog er det fort gjort å bli så blendet av hennes sjarmerende vesen at man glemmer at denne kvinnen faktisk innehar flere verdensrekorder. Hun er nemlig den første kvinnen i verden til å nå det høyeste fjellet på hvert av de syv kontinentene og i tillegg har hun besteget «de tre polene” Mount Everest, Nordpolen og Sydpolen. Hun har ledet turprogrammet Drømmeturen sammen med Aleksander Gamme der de går side om side og hjelper deltagerne til å få realisert sine drømmeturer. Hun klarte også mesterstykket å få med seg Truls Svendsen på ski over Grønland i programmet Tjukken og Lillemor.

Det er med andre ord en ekstraordinær person vi har med å gjøre her.

Du kan glede deg til et fantastisk foredrag.

Sted: Universitetet i Stavanger, Elise Jensens hus.