Gå til innhold
< Kurs og arrangementer

Foredrag om Drammen Slip & Verksted

Den lokalkjente forfatteren og journalisten Reidar Heieren vil røpe historier om skipsverftet som du neppe har hørt før. 

Påmelding

Logg deg inn så slipper du å fylle ut skjema.

Logg inn

Personopplysninger

Loading

Arbeidsgiver

Loading
Vi kjenner ikke denne arbeidsgiveren, vennligst fyll inn adressen under
Loading

 

Hør historien om Drammen Slip & Verksted fra storhetstiden i 1957-1977 og fram til skipsbyggingens avslutning i 1986.  

På 1970-tallet hadde Drammen et skipsverft som gjorde seg internasjonalt kjent for å bygge store kjøle- og fryseskip av eget design. Skipsverftet var i lang tid et industrieventyr, og i en periode var skipsverftet den tredje største industribedriften i Buskerud fylke (i dag Viken). 

Foredragsholder

Foredragsholder er den lokalkjente forfatteren og journalisten Reidar Heieren. For tiden skriver Heiren en bok om Drammen Slip & Verksteds historie, på oppdrag fra skipsbygger Peter Y. Berg jr. Han har også tidligere vært medforfatter av boken «Made in Drammen». 

Har du spørsmål om arrangementet?

Ta kontakt med

Telefon: 97531470

Smittevern

NITO følger myndighetenes råd og tar hensyn til smittevern ved gjennomføring av kurs og arrangementer. Vi ber alle våre deltakere på kurs, møter og konferanser om å holde seg oppdatert på informasjonen om koronasmitte som ligger på Folkehelseinstituttets nettsider

Vær oppmerksom på følgende: 

  • Ikke møt opp på arrangementet dersom du har symptomer på luftveisinfeksjon  
  • Husk god hånd- og hostehygiene 
  • Så langt det lar seg gjøre bør man unngå å benytte kollektivtransport. Dersom man må benytte kollektivtransport, skal man unngå rushtiden. Følg lokale råd om bruk av munnbind etc. 
  • Hold én meters avstand til andre møtedeltakere til enhver tid  
  • Dersom du blir syk og får påvist Covid-19 rett i etterkant av arrangementet skal du varsle NITO via (oppgi kurs/tid/sted du deltok og gjerne hvem som var kursansvarlig)

Se også: NITO og koronapandemien