Gå til innhold
Illustrasjonsbilde av hjernen.
< Kurs og arrangementer

Forskerkafe på Kafe K

I forbindelse med Forskningsdagene arrangeres forskerkafe på ulike steder i landet. Her får du innblikk i spennende forskning, møte forskere ansikt til ansikt og en hyggelig kveld i godt lag.

Påmelding

Logg deg inn så slipper du å fylle ut skjema

NITO avlyser alle fysiske arrangementer

NITO opprettholder normal medlemsservice så langt det lar seg gjøre, men avlyser fra og med 12. mars alle fysiske kurs og arrangementer. Dette gjelder fram til og med 30. juni. Påmeldte deltakere vil bli kontaktet.

NITO og koronaviruset

Logg inn

Personopplysninger

Loading

Arbeidsgiver

Loading
Vi kjenner ikke denne arbeidsgiveren, vennligst fyll inn adressen under
Loading

Ta med venner, familie og bekjente på forskerkafe på Kafe K. 

Hjernen er tema for Forskningsdagene

Hjernen styrer vår hverdag. Det handler om følelser og relasjoner, logikk, læring, hvordan vi fungerer/reagerer, tanker og drømmer. Hjernen slutter ikke i nakken. Den styrer kroppen vår, og omfatter dermed både nevrologi og psykiatri, både fysisk og psykisk helse.

- Hjernen vår har en komplisert struktur, som består av milliarder av nerveceller. I samspillet mellom disse oppstår det som er menneskelig. Selv om vi vet mye, trenger vi mer kunnskap om den friske hjernen for å kunne forebygge og behandle sykdommer, sier administrerende direktør i Forskningsrådet, John-Arne Røttingen.

Om Forskningsdagene

Forskningsdagene er en forskningsfestival som går av stabelen i slutten av september hvert år. I år fra 16.-27. september. Festivalen foregår over hele Norge, og hundrevis av forskere møter barn og voksne og forteller om hva de gjør. I fjor deltok 80.000 mennesker på over 400 arrangementer over hele landet. 

Praktisk

  • Mer informasjon om foredragsholdere kommer
  • Det blir anledning til å kjøpe mat og drikke
  • Påmelding er ikke påkrevd, men om du registrerer deg kan vi sende deg en påminnelse i forkant

Forskningskafe

Forskningskafeen er ett av mange arrangementer i forbindelse med Forskningsdagene. Det er samarbeid mellom Universitetet i Sørøst-Norge (USN), avdeling Teknologiske fag i Porsgrunn, Tekna avdeling Telemark og Vestfold og NITO Telemark.

Kommende arrangementer i Telemark

Benytt anledningen, sjekk ut og meld deg på flere arrangementer med det samme.