Gå til innhold
< Kurs og arrangementer

Høstfest på Myren Gård

Bli med på en sosial kveld fylt med stemningsfull musikk, prat og god mat og drikke.

Påmelding

Logg deg inn så slipper du å fylle ut skjema

Logg inn

Personopplysninger

Loading

Aktiviteter

lørdag 19.10.2019 17:00-23:00

Feltet er påkrevd

I løpet av kvelden vil det være taler, musikk, mat og god drikke. Dette er første gang NITO pensjonistene med følge samles til en sosial kveld på Myren Gård. Vi håper at dette kan bli en tradisjon.  

Praktisk informasjon

Det er bindende påmelding, deltakerutgiften faktureres ved manglende oppmøte eller ikke meldt avbud etter påmeldingsfristen. Kr. 300/500. 

Vi har plass til 40 personer, og tar kontakt med deg etter at påmeldingsfristen er utgått.  

Gratis parkering på Myren Gård.  

Spørsmål om arrangementet?  

Ta kontakt med pensjonistutvalget,
Telefon: 905 78 798 
  

Myren gård

  • Myren gård er en herskapelig gård med opparbeidet hageanlegg i bydelen Vågsbygd i Kristiansand. Dagens bygninger er satt opp som lystgård i Sveitserstil, uten noen landbruksfunksjon. Gården ble kjøpt av Kristiansand kommune i 1964, området har vært bosatt helt fra yngre steinalder.  
  • I 1764 ble Myren skilt ut fra gården Fiskå som husmannsplass. Den opprinnelige husmannsplassen står ikke lengre på stedet. 
  • Gården et viktig rekreasjonsområde for nærmiljøet og har potensial til utvikling av en unik kombinasjon av kultur og natur. Dette krever et samordnet perspektiv hvor bygninger, parkanlegg og kulturarrangementer spiller sammen og gir folk en positiv helhetsopplevelse. 

Arrangementer i regi av pensjonistutvalgene i Agder