Gå til innhold
< Kurs og arrangementer

Hva er demens?

Demens er en kronisk sykdom som medfører tap av kognitive funksjoner. Sykdommen utvikler seg vanligvis gradvis, ofte over mange år. Dette foredraget vil gi en pekepinn på hva man bør være oppmerksom på ifm. med symptomer og tegn på demens.

Påmelding

Logg deg inn så slipper du å fylle ut skjema.

Logg inn

Personopplysninger

Loading

Arbeidsgiver

Loading
Vi kjenner ikke denne arbeidsgiveren, vennligst fyll inn adressen under
Loading

 

En person med begynnende demens vil kunne ta godt vare på seg selv i starten, men ha lett redusert kognitiv funksjon. Ved en underliggende demenssykdom vil han eller hun gradvis få problemer med redusert hukommelse og konsentrasjon, problemer med å finne fram hjemme eller ute på tur, og problemer med å planlegge hverdagen og gjøremål.

Marianne i Nasjonalforeningen for folkehelse kommer og holder et foredrag om hva demens er og hvilke symptomer og tegn man bør være bevisst på.

Fordraget vil også si noe om:

  • Diagnostisering
  • Forebygging og risikofaktorer
  • Tjenester og kommunikasjon

NITO Pensjonistene

NITO Pensjonistene er et viktig nettverk for mange medlemmer som har sluttet i arbeidslivet. NITO Pensjonistene arrangerer temamøter, turer og omvisninger for alle medlemmer, men spesielt for de som definerer seg som pensjonist.

Som pensjonist i NITO betaler du bare ti prosent av medlemskontingenten, men har de samme medlemsfordeler og rettigheter som yrkesaktive medlemmer og deltar i avdelingens ulike aktiviteter. Mange NITO-pensjonister bidrar aktivt hver måned i NITOs aktiviteter.

Program for pensjonister i NITO Oslo og Akershus

Her finner du de kommende arrangementene som at arrangert av og for NITO-pensjonistene i avdelingen.