Gå til innhold
< Kurs og arrangementer

Hvordan få en superhjerne

Vil du lære hvordan du kan prestere bedre og bli mer kreativ? Har du tenkt på hvordan du kan lære raskere? I dette webinaret kan du lære mer om superhjernen din.

Påmelding

Logg deg inn så slipper du å fylle ut skjema.

Logg inn

Personopplysninger

Loading

Arbeidsgiver

Loading
Vi kjenner ikke denne arbeidsgiveren, vennligst fyll inn adressen under
Loading

 

Hjernen er det mest kompliserte vi vet om i hele universet og nesten 100 milliarder nerveceller gjør hjernen kraftigere enn den mest avanserte datamaskinen som finnes.

De færreste utnytter denne kraften til det fulle. De siste årene har imidlertid nevrologer utledet en rekke teknikker som du kan bruke til å bli mer kreativ, lære raskere og prestere bedre på jobb. Det er det dette webinaret handler om.

Innholdet er basert på den Brageprisnominerte boken Superhjernen, skrevet av Olav Schewe og New York Times bestselgende forfatter Dr. Barbara Oakley. En bok som er oversatt til 15 språk og som har har fått ros av personer som Adam Grant og Dan Pink. 

Foredragsholder Olav Schewe 

Olav Schewe.pngOlav Schewe er forfatter av boken «Superstudent - lær mer effektivt, få bedre karakterer». Den har solgt over 25.000 eksemplarer i Norge og er oversatt til 13 språk.

Olav beskriver seg selv som en gjennomsnittstudent som har oppnådd toppkarakterer ved hjelp av studieteknikk. Han er utdannet fra University of Oxford i Storbritannia, NHH i Bergen og UC Berkeley i USA.

 

Praktisk

Zoom-lenke til foredraget sendes ut dagen før.