Gå til innhold
< Kurs og arrangementer

Trusler i det digitale rom

Økt digitalisering gjør oss sårbare for angrep. Vet du hvordan du best kan sikre deg? Vi ønsker å øke kompetansen om digital sikkerhet i alle norske virksomheter. På dette seminaret får du oppdatering fra noen av landets fremste spesialister i IT-sikkerhet.

Påmelding

Logg deg inn så slipper du å fylle ut skjema

Logg inn

Personopplysninger

Loading

Arbeidsgiver

Loading
Vi kjenner ikke denne arbeidsgiveren, vennligst fyll inn adressen under
Loading

I forbindelse med Nasjonal sikkerhetsmåned i oktober har vi sammen med IT-næringen laget et seminar med flere foredrag om IT sikkerhet. Foredragene vil dekke sikkerhetsutfordringer rundt ny teknologi, den menneskelige faktorens betydning og det blir orientering om nasjonal- og regional trusselvurdering knyttet til IT – sikkerhet. Du vil få en rekke tips om hvordan du bedre kan sikre deg selv privat, og som ansatt i en virksomhet.

Foredragsholdere

  • Politiets sikkerhetstjeneste v/ lokal representant
  • Nasjonal sikkerhetsmyndighet v/ fagdirektør i sikkerhetskultur Roar Thon
  • CapGemini - Global CISO v/ Tor Ståle Hansen
  • KPMG v/ direktør Hans Christian Pretorius og Trygve Hardersen

Politiets sikkerhetstjeneste vil presentere sin nasjonale trusselvurdering for 2019 – med fokus på trusler i det digitale rom.

Nasjonal sikkerhetsmyndighet (NSM) vil gi deg innblikk i relevante sikkerhetstrusler og risiko for både virksomheter og enkeltindivider. Her ser også NSM på hva slags tiltak som bidrar til å redusere risikoen for å rammes av uønskede hendelser. Fokus ligger på hvordan en kan bidra til å sikre seg selv og på arbeidsplassen på en best mulig måte.

Global CISO i CapGemini, vil redegjøre for noen av sikkerhetsutfordringer innenfor offentlige og private skyløsninger. Han vil også reflektere rundt ulike sikkerhetsaspekter ved bruk av kunstig intelligens.

KPMG vil avslutningsvis legge fram de sikkerhetspolitiske utfordringene vi står ovenfor i Arktis. 

Visste du at…

  • Alle virksomheter kan bli en IA-virksomhet
  • IA-avtalen skal bidra til reduksjon i sykefravær og uføretrygd, og at den enkeltes ressurser og arbeidsevne utvikles og benyttes i aktivt arbeid
  • Å være IA-virksomhet betyr at både arbeidsgiver og de ansatte forplikter seg til systematisk samarbeid for å oppnå mer inkluderende arbeidsplasser

Bli medlem i NITO

Gjør som over 90.000 andre ingeniører og teknologer. Med gode medlemsfordeler får du mer å rutte med i hverdagen.

Ordinær fagforeningskontingent er fradragsberettiget. For 2019 kan du trekke fra inntil kr. 3850,- i din skattepliktige inntekt!

Bli medlem i dag

Aktuelle saker om IKT og ledelse


Alle aktuelle saker fra NITO