Gå til innhold
< Kurs og arrangementer

Temamøte: Jobb smartere med Excel

Ønsker du å finne smartere og raskere måter å bruke Excel på? På dette temamøtet blir du kjent med noen grunnleggende tips og triks du som ingeniør eller teknolog bør kunne.

Påmelding

Logg deg inn så slipper du å fylle ut skjema

Logg inn

Personopplysninger

Loading

Excel: smarte tips og triks for ingeniører

På temamøtet blir du kjent med smarte tips og triks for ingeniører og teknologer som bruker Excel. Excel er fullstappet av muligheter og det kan være krevende å vite hvilke funksjoner det lønner seg å bruke. 

Ta gjerne med din egen PC for å teste det du lærer underveis i temamøtet. Foredragsholder Jon-Gunnar Pettersen har en praktisk tilnærming til Excel og viser hvordan du kan effektivisere og jobbe smartere i arbeidsboken din. 

Agenda:

16:30-17:00 Enkel mat, baguetter el tilsvarende
17:00-17:45 Excel
17:45-18:00 Pause
18:00-18:45 Excel

Jon-Gunnar-Pettersen-11b-1.jpgKursholder: Jon-Gunnar Pettersen

Pettersen har excelkurs på alle brukernivåer som sitt spesialfelt. Han tilpasser kursene sine på en slik måte at de skal være ekstra nyttig for de som deltar. Han har gode eksempler og en praktisk tilnærming til undervisningen, som gjør at du som deltaker får prøve selv og få erfaring underveis.  

Vil du lære enda mer Excel? 

Jon-Gunnar holder også heldagskurs hvor du kan fordype deg i Excel. På heldagskurs jobber du på egen PC og får oppfølgning i løpet av dagen, og trener på å bruke det du lærer.26. april: Excel for ingeniøren - Bruk Excel effektivt og målrettet

27. mai: Excel for ingeniøren - Ryddige regneark

Kurssted: Oslo

Arrangementet er gratis.

Det starter med en enkel servering kl. 16.30
Eventuelle allergier og/eller mathensyn sendes pr epost til