Gå til innhold
NITO Sør-Trøndelag 100 år
< Kurs og arrangementer

NITO Sør-Trøndelag fyller 100 år!

2019 er et merkeår for NITO Sør-Trøndelags teknikere og ingeniører. 11. oktober 1919 ble Teknikerforeningen i Trondhjem stiftet og byens teknikere ble endelig forent. Dette må selvsagt feires med brask og bram, og vi håper at du vil bli med på feiringen!

Les mer og meld deg på de enkelte arrangementene.

En uke fylt med spennende aktiviteter

Vi starter feiringen i uke 41 og inviterer til kakefest i bedriftsgrupper, frokostmøte med temaet kunstig intelligens, besøk hos Siemens, festmiddag og jubileumskonferanse!

Fredag 11. oktober

Kl. 08.00: Frokostmøte - Kunstig intelligens og etikk 

Start fredagen med en god (og gratis) frokost og interessante foredrag om kunstig intelligens. Vi får besøk av Berge Solberg, professor i etikk, NTNU og Astrid Undheim, Telenor. Her får du høre om selvlærende algoritmer og hvordan AI kan brukes i praksis. Les mer og meld deg på >>

Kl. 14.00: Bedriftsbesøk hos Siemens

Bli med oss til Siemens i Trondheim. Vi byr på kake, omvisning og foredrag i batterifabrikken. Benytt sjansen til å se batterifabrikken!

Kl. 19.00: Festmiddag med underholdning

Denne kvelden er det duket for festmiddag med underholdning på Britannia Hotell i Trondheim. Dette vil du ikke gå glipp av! 

Jubileumskonferansen 

Lørdag 12. oktober arrangeres jubileumskonferansen. Her blir det blant annet paneldebatt om Trondheim som Teknologihovedstad de neste 100 år, foredrag om Norge i endring - Kan fremtidens løsninger bygges i samspill med de gamle?  

Kakefest 

Har du og din bedriftsgruppe lyst til å være med på feiringen? Vi har et mål om å verve 100 nye medlemmer i oktober, og vil derfor spandere kake på alle bedriftsgrupper som ønsker å holde stand. Meld din interesse til , så kommer vi med kake til dere!