Gå til innhold
Venabygdsfjellet. Bilde: Getty images
< Kurs og arrangementer

Julebordstur til Spidsbergseter hotell

Vi tror mange er klare for å komme ut av den siste tidens isolasjon og skape minnerike opplevelser sammen med andre NITO-pensjonister. Derfor inviterer vi til en hyggelig julebordstur på Spidsbergseter hotell på vakre Venabygdsfjellet.

Påmelding

Logg deg inn så slipper du å fylle ut skjema.

Logg inn

Personopplysninger

Loading

Arbeidsgiver

Loading
Vi kjenner ikke denne arbeidsgiveren, vennligst fyll inn adressen under
Loading

Aktiviteter

mandag 15.11.2021 09:00-20:00

Velg det passende alternativet for hotellrom.

Aktivitetsvalg er påkrevd

mandag 15.11.2021 09:01-20:00

Kryss av under dersom du deltar med ledsager. Vennligst oppgi ledsagers navn i fritekst feltet under "Har du beskjeder til oss".

 

Turen går over to dager og arrangeres av NITOs pensjonistutvalg i Oppland avdeling i samarbeid med Haverstad turbiler C-verden. Avganger tilbys fra Raufoss via Gjøvik, og fra Vågå om morgenen på første reisedag. Bussene møtes i Fåvang for videre transport.

Her finner du mer informasjon og en detaljert turbeskrivelse i pdf-format:Reisebeskrivelse julebord på Venabygdsfjellet.pdf

Priser

 • NITO-pensjonister tilhørende Oppland avdeling i dobbeltrom: 1500 kr
 • Ledsager og andre i dobbeltrom: 2500 kr
 • Tillegg for enkeltrom: 350 kr

Prisen inkluderer bussreise, lunsj og julebord dag 1 og frokost dag 2.

Påmelding og praktisk info

 • Bindende påmelding innen 30.9. Vennligst oppgi navn på ledsager, samt informasjon om matallergier i fritekstfeltet.
 • Turen er først og fremst et tilbud til NITO-pensjonister i Oppland avdeling (med ledsager). Andre NITO-medlemmer med/uten ledsager og etterlatte etter tidligere NITO-medlemmer er velkommen til å delta så langt det er plass. Bruk gjerne jungeltelegrafen.
 • Vi har et begrenset antall plasser på turen og bruker "første mann til mølla"-prinsippet. Overtallige settes på venteliste. Derfor er det viktig at det umiddelbart meldes om eventuelle frafall.
 • Opplysninger om påstigningssteder og -tider samt betaling vil komme i en nærmere orientering etter utgangen av påmeldingsfristen.
Les om smittevern for arrangementer i NITO

Smittevern

NITO følger myndighetenes råd og tar hensyn til smittevern ved gjennomføring av kurs og arrangementer. Vi ber alle våre deltakere på kurs, møter og konferanser om å holde seg oppdatert på informasjonen om koronasmitte som ligger på Folkehelseinstituttets nettsider

Vær oppmerksom på følgende: 

 • Ikke møt opp på arrangementet dersom du har symptomer på luftveisinfeksjon  
 • Husk god hånd- og hostehygiene 
 • Så langt det lar seg gjøre bør man unngå å benytte kollektivtransport. Dersom man må benytte kollektivtransport, skal man unngå rushtiden. Følg lokale råd om bruk av munnbind etc. 
 • Hold én meters avstand til andre møtedeltakere til enhver tid  
 • Dersom du blir syk og får påvist Covid-19 rett i etterkant av arrangementet skal du varsle NITO via (oppgi kurs/tid/sted du deltok og gjerne hvem som var kursansvarlig)

Se også: NITO og koronapandemien