Gå til innhold
Jobbkurs med NITO i Hallingdal. Foto: Tom Haga.
< Kurs og arrangementer

Kick off: Jobb i Hallingdal

Rekruttering av arbeidskraft er en stadig større utfordring i Hallingdal, som i resten av distrikts-Norge. Hvordan skal Hallingdal klare å skaffe framtidig arbeidskraft? Bli med på lanseringen av ny nettside for jobbsøkere og arbeidsgivere.

Meld deg på under.

Meld deg på her

70 prosent av jobbene i privat næringsliv lyses ikke ut offentlig. Mange unge utflyttere ønsker å flytte tilbake, men finner ingen relevante jobber. Nå går kommunene og næringslivet i Hallingdal sammen for å få tak i rett kompetanse.

Målet er å inspirere virksomheter til å lyse ut de ledige stillingene og synliggjøre jobbene for folk som enten bor i Hallingdal eller ønsker å flytte tilbake til Hallingdal. Med et enkelt tastetrykk gjør en ny portal det mulig å synliggjøre og koble ledige stillinger og interesserte arbeidssøkere. 

Program

  • Lansering av ny jobbportal: Regionrådet har utviklet en enkel og oversiktlig møteplass mellom arbeidsgivere og arbeidssøkere, som synliggjør ledige jobber i hele regionen og interesserte jobbsøkere. Knut Arne Gurigard fra Regionrådet Hallingdal presenterer portalen.
  • Den gode rekrutteringsprosessen: Hvordan jobber bedriftene med å sikre seg framtidig kompetanse? Knut Oscar Fleten (administrerende direktør i SpareBank 1 Hallingdal Valdres) og Per-Egil Rese (daglig leder i Bygg Team på Gol) deler sine erfaringer. 
  • Hvordan få tak i og beholde rett kompetanse? Tre unge personer som ønsket å flytte tilbake til Hallingdal forteller om sine erfaringer med å finne og få tak i relevante jobber: Linda Dalene Bjerke, Synne Ystad og Magnus Tveito.

Praktisk informasjon

  • 08.00-08.30 Frokost 
  • 08.30-10.00 Foredrag  

Samarbeid

Vannhull Hallingdal er et samarbeid mellom: NITO Buskerud , Hallingdal Næringshage AS, Regionrådet Hallingdal, NHO Viken Oslo, Skue Sparebank, Sparebank 1 Hallingdal Valdres og Gjensidige Hallingdal.
 

Bli medlem i NITO 

Gjør som over 92.000 andre ingeniører og teknologer. Med gode medlemsfordeler får du mer å rutte med i hverdagen.

Ordinær fagforeningskontingent er fradragsberettiget. For 2020 kan du trekke fra inntil kr. 3850,- i din skattepliktige inntekt.

Bli medlem i dag

Aktuelle arrangementer i Buskerud