Gå til innhold
obbsøkerkurs: Dame ved bord som forteller hva hun kan. Foto: Tom Haga
< Kurs og arrangementer

Kommunikasjon og kompetansesalg

Hvordan selge kompetansen til arbeidsgiver? Bli enda mer bevisst på hvordan du kan kommunisere riktig, slik at du raskt sikrer deg en relevant jobb.

Påmelding

Logg deg inn så slipper du å fylle ut skjema.

Logg inn

Personopplysninger

Loading

Arbeidsgiver

Loading
Vi kjenner ikke denne arbeidsgiveren, vennligst fyll inn adressen under
Loading

 

I dette kurset bytter vi ordet «jobbsøk» ut med «kompetansesalg». For du skal faktisk selge kompetansen din til arbeidsgiver.

De fleste har vel erfart at man av og til ikke treffer med budskapet. Misforståelser oppstår og følelser settes i spill.

Lær mer om kommunikasjon

Dette kommunikasjonskurset er like nyttig for deg som skal selge inn løsninger til kunder, ledere eller kolleger, som for deg som ønsker ny jobb.

Du lærer mer om kommunikasjonsmodellen, og gjennom eksempler blir du bevisstgjort på hvordan du kan treffe enda bedre med din kommunikasjon på ulike arenaer.

Vigdis s hv.jpgForedragsholder

  • Vigdis Lamberg er daglig leder i Karriereakademiet AS og rådgiver i SAM Headhunting. Hun har mange års erfaring som foredragsholder, rådgiver og bedriftsleder.
  • Hun er en engasjert og motiverende foredragsholder som får svært gode tilbakemeldinger.
  • Lamberg har økonomiutdanning fra BI. Hun er eksportkandidat fra Eksportskolen, har sertifisering innenfor målstyringsmetodikken Goal Mapping og er sertifisert som fasilitator av preferansetesten JTI.

Skal du søke jobb?

Trenger du råd og hjelp til CV og søknaden din?

Send oss CV-en og søknaden din for kvalitetssikring

Elisabet Kvinnesland

Seniorrådgiver