Gå til innhold
< Kurs og arrangementer

Kulturforskjeller beskrevet med humor

«How culture shapes behaviours – Cracking the Norwegian Code»

Påmelding

Logg deg inn så slipper du å fylle ut skjema.

Logg inn

Personopplysninger

Loading
Vi fant ingen opplysninger om deg. Sjekk at mobilnummeret er riktig eller skriv inn opplysningene som mangler
Stemmer opplysningene? Hvis ikke, oppdater i skjema
Loading

 
* Påkrevd felt

Julien bruker humor for å beskrive kulturelle særegenheter og gjør oss mer bevisst på hvordan vi oppfatter andre og hvordan vi blir oppfattet. Ved hjelp av morsomme historier og illustrasjoner lærer du om verbal og ikke-verbal kommunikasjon, uttrykkelse av følelser og uskrevne sosiale normer og verdier som påvirker måten vi interagerer på.

Du lærer å være mer bevisst på hvordan din væremåte kan oppfattes - eller misforstås - av internasjonale kunder, medarbeidere eller venner. Du blir mer komfortabel og bedre på å kommunisere i et internasjonalt miljø. Dette foredraget er også et uunnværlig verktøy for utenlandske medarbeidere som vil forstå den norske kulturen bedre.

Praktisk informasjon

  • 08.00 Frokost 
  • 08.30-09.30 Foredrag
  • Avgiftsbelagt parkering i kjeller på hotellet
  • Deltakelse er gratis

Portrett Julian S. BourelleJulien S. Bourrelle

er utdannet rakettforsker fra fem forskjellige land. I dag holder han foredrag om hvordan vi kan dra bedre nytte av mangfold, ved å øke vår forståelse for hvordan norsk atferd oppfattes, og ved å hjelpe mennesker fra alle kulturer med å kommunisere bedre.

 

Waterhole Kongsberg

Arrangementet er et samarbeid mellom: NITO Buskerud, Kongsberg Næringsforum, Universitetet i Sørøst-Norge, NHO Viken Oslo, DNB og Tekna Kongsberg. 

Kari Gjestvang

Seniorrådgiver