Gå til innhold
Eple hjerte mat
< Kurs og arrangementer

Kunsten å ikke kaste mat

Minst en tredel av maten vi produserer går i søpla. Vår generasjon er verstinger, og konsekvensen er katastrofal for klimaet og miljøet vårt. Trenger du tips til hvordan du kan endre holdningen din til "best før - men også god etter"?

Påmelding

Logg deg inn så slipper du å fylle ut skjema.

Logg inn

Personopplysninger

Loading

Arbeidsgiver

Loading
Vi kjenner ikke denne arbeidsgiveren, vennligst fyll inn adressen under
Loading

 

Om bare noen tiår år vil ikke verden evne å produsere nok mat hvis vi fortsetter som nå. Allerede i dag overbelaster vi kloden, og i 2050 passerer vi 9 milliarder mennesker.

Thomas Horne er brennende engasjert i rettferdighet og bærekraft i matproduksjonen.
I dette foredraget gir Horne oss et verktøy for å vurdere maten med sunn fornuft og egne sanser, og gi blaffen i datostemplingen.

Lær å ta samfunnsansvar på en enkel og ikke minst velsmakende måte!

image7icab.pngThomas Horne er forfatteren bak boka "Kunsten å ikke kaste mat". Dette er en systematisk gjennomgang av hvordan du som forbruker kan bidra til å redusere verdens matkasting, ved å starte med deg selv. 

Siden 2000 har Thomas gitt ut fem kokebøker og to lærebøker i samfunnsfag, samt bestselgeren «Ølbrygging fra hånd til munn». Thomas har også lang fartstid fra Amnesty International, Global Dignity og Flyktninghjelpen, der han har jobbet med menneskerettigheter, verdispørsmål og nødhjelp i mange av verdens verste krigssoner.

Les om smittevern for arrangementer i NITO

Smittevern

NITO følger myndighetenes råd og tar hensyn til smittevern ved gjennomføring av kurs og arrangementer. Vi ber alle våre deltakere på kurs, møter og konferanser om å holde seg oppdatert på informasjonen om koronasmitte som ligger på Folkehelseinstituttets nettsider

Vær oppmerksom på følgende: 

  • Ikke møt opp på arrangementet dersom du har symptomer på luftveisinfeksjon  
  • Husk god hånd- og hostehygiene 
  • Så langt det lar seg gjøre bør man unngå å benytte kollektivtransport. Dersom man må benytte kollektivtransport, skal man unngå rushtiden. Følg lokale råd om bruk av munnbind etc. 
  • Hold én meters avstand til andre møtedeltakere til enhver tid  
  • Dersom du blir syk og får påvist Covid-19 rett i etterkant av arrangementet skal du varsle NITO via (oppgi kurs/tid/sted du deltok og gjerne hvem som var kursansvarlig)

Se også: NITO og koronapandemien

Aktuelle saker om energi og klima


Se alle aktuelle saker fra NITO