Gå til innhold
Flere mennesker inne i et hvelv
< Kurs og arrangementer

Kunsten å rane en bank

En kriminelt god komedie. Bli med på forestilling på Rogaland Teater.

Egen påmeldingslenke lenger nede

Rogaland teater er stolt over å presentere West End suksessen Kunsten å rane en bank med orginaltitten: The comedy about a bank robbery.

Først i Norge

The Mischief Theatre har revolusjonert komediesjangeren i Londons West End og står bak suksesser som The play that goes wrong, Peter Pan goes wrong og Groan ups. Denne gjengen er ikke redd for å overskride grenser eller være politisk ukorrekte i humorens tjeneste. Og de arbeider ut fra det enkle dogmet om å gi publikum «tons of fun». (eventuelt tonnevis med moro). Dette er første gang denne forestillingen presenteres i Norge.

Som NITO-medlem får du rabattert pris.
Plasser er reservert til 19. november, men det er mulig å kjøpe rabatterte billetter så lenge det er ledige billetter på forestillingen.

Kjøp billetter her
 

Byens bank drives dårlig av en særdeles udugelig bankdirektør 

I Kunsten å rane en bank befinner vi oss i Minneapolis på 1950-tallet, nærmere bestemt sommeren 1958, i en tilsynelatende amerikansk småbyidyll. Minneapolis City Bank, en sjokkerende dårlig bank drevet av den udugelige bankdirektøren Robbe Tremann, har av uante grunner blitt betrodd oppgaven med å oppbevare en ungarsk prins sin mest dyrebare diamant. 
 

Kreative småkjeltringer

Når fengselsfuglen Mitch får nyss om dette går han straks i gang med å planlegge tidenes kupp. Ved hjelp av sin (ex)kjæreste, bankdirektørens datter, og en fengselsbetjent setter han sin ambisiøse plan ut i livet. Men i en by med fylt med småkjeltringer som befinner seg på ulike steder av skurkeskalaen, og der de mest hederlige ikke er til å stole på, tvinger et stort spørsmål seg frem: Hvem er det som til syvende og sist stikker av med diamanten? For er Mitch sin plan vanntett nok? Kan han stole på sine medsammensvorne? Vil han overhodet lykkes?
Det blir høy energi, tett timing, spektakulære slap-stick stunts, skjulte agendaer, komiske forviklinger og et herlig trekantdrama når Kunsten å rane en bank blir å se på Hovedscenen i høst. Og det vil rett og slett være kriminelt å gå glipp av denne forestillingen!