Gå til innhold
Konflikt
< Kurs og arrangementer

Konflikthåndtering - med fokus på håndtering av krevende personalsaker

Hva gjør du hvis det oppstår en konflikt på din arbeidsplass? Forstå viktigheten av å ta riktige og tidlige grep, og få konkrete tips til hvordan du kan jobbe forebyggende på din arbeidsplass.

Påmelding

Logg deg inn så slipper du å fylle ut skjema

NITO avlyser alle fysiske arrangementer

NITO opprettholder normal medlemsservice så langt det lar seg gjøre, men avlyser fra og med 12. mars alle fysiske kurs og arrangementer. Dette gjelder fram til og med 30. juni. Påmeldte deltakere vil bli kontaktet.

NITO og koronaviruset

Logg inn

Personopplysninger

Loading

Arbeidsgiver

Loading
Vi kjenner ikke denne arbeidsgiveren, vennligst fyll inn adressen under
Loading

En stor andel arbeidstakere opplever konflikter i sin arbeidshverdag. Leders mangel på kompetanse resulterer ofte i dårlig saksbehandling som bidrar til å forverre arbeidsmiljøet.

For å håndtere en konflikt må man ha forståelse for hva som kjennetegner en konflikt og hvilken type konflikt man faktisk står overfor. Det utvikler seg ofte til å bli større og mer sammensatt enn i de tilfeller god konflikthåndtering igangsettes så snart man er kjent med at en konflikt er under oppseiling.

Kurset er å regne som et grunnleggende kurs knyttet til praktisk håndtering av personalkonflikter. Det fokuseres på praktiske prinsipper og metoder for å forebygge og håndtere konflikter.

Hovedinnhold i kurset:

  • Hva er typiske konflikter og hvordan oppstår de
  • Rollene i en konflikt og konflikteskalering
  • Praktisk håndtering av konflikter
  • Eksempler fra hverdagen
  • 10 konkrete råd for god sakshåndtering

Vil du fordype deg i konflikthåndtering og hersketeknikker? 

NITO tilbyr nettkurs i konflikthåndtering og hersketeknikker som du kan ta i ditt eget tempo. Du får tilgang til kurset i seks måneder. 

Les mer om nettkurs i konflikthåndtering og hersketeknikker.