Gå til innhold
Napolitansk pizza foto Rene Eik
< Kurs og arrangementer

Kurs i napolitansk pizza

Vil du lage pizza i verdensklasse? Lær mer om hvordan du forbereder deigen, elter og baker ekte italiensk pizza.

Påmelding

Logg deg inn så slipper du å fylle ut skjema.

Logg inn

Personopplysninger

Loading
Vi fant ingen opplysninger om deg. Sjekk at mobilnummeret er riktig eller skriv inn opplysningene som mangler
Stemmer opplysningene? Hvis ikke, oppdater i skjema
Loading

Arbeidsgiver

Loading
Vi kjenner ikke denne arbeidsgiveren, vennligst fyll inn adressen under
Loading

 




* Påkrevd felt

Vi lærer å lage napolitanske pizza hjemme, vi steker i en ovn på temperatur nær 500 grader, men går også gjennom hvordan vi skal få dette til i vår egen ordinære kjøkkenovn.

På kurset vil pizzabaker René Munthe Eik vise deg hvordan man lager pizza i praksis. Du vil også lære hvordan du bør bruke pizzaspaden. 

Kurset er grunnleggende der vi starter med litt teori, går så over på praktisk baking før vi til slutt lager våre egne pizza.

Kurset er beregnet for nybegynner, men også mer drevne hobbybakere vil kunne dra god nytte av kurset. Alle steg vil bli nøye gjennomgått, og man kan stille spørsmål direkte underveis.

Vi har hatt digitalt pizzakurs tidligere, og lovet da at neste gang blir det fysisk: Her er kurset mange venter på.

Selve kurset vil ha følgende innhold
  • Gjennomgang av typer mel og hvordan de brukes
  • Elting av den optimale pizzadeigen
  • Hvordan behandle deigen og hvordan den skal heves
  • Forklaring av begrep, ord og uttrykk (som f.eks. bakersprosent)
  • Hvordan man måler opp små mengder gjær uten spesialvekt
  • Hvordan man lager napolitansk pizzasaus
  • Gjennomgang av de typer mozzarella (ost) men bruker
  • Balling av deig
  • Utbaking av pizzabunn for hånd
  • Hvordan man tar pizzabunnen på spaden og av i ovnen
  • Spørsmål og svar
Hva også kurset inkluderer
  • «Startpakke» med ingredienser fra Oluf Lorentsen (verdi inntil 400,- kroner)
  • Tilgang til facebookgruppen «Pizzamani kurs & support»
  • Pizza til du stuper
  • 20% rabatt på alle varer i butikken (kun denne kvelden)

Vi inviterer til kurs både i Moi og i Arendal, se hvilke sted som passer deg best.

Om deltakelsen

  • Det er kun 12 plasser på hvert kurs, så her gjelder prinsippet om første mann til mølla. Medlemmer fra NITO Agder blir prioritert.
  • Møter du ikke opp/ikke melder avbud, vil du bli belastet deler av kurset (kurset koster 1200,- pr deltaker som NITO Agder sponser).
  • Møt gjerne opp i tide slik at du er klar til kursstart klokken 16.

Har du spørsmål om arrangementet?

Ta kontakt med avdelingsstyremedlem
Telefon: 98299744

Gerd Langmyr

Seniorrådgiver

Om foredragsholderen: Rene Munthe Eik, foredragsholder.jpg

  • René Munthe Eik er til daglig distribusjonsleder i Posten, men på fritiden er han en pizzanerd.
  • Eik driver bloggen pizzamani.no, facebookgruppen «pizzabakerne» og har et onlinepizzakurs på pizzakurs.no.
  • Eik har flere typer ovner, og tester også for leverandører og holder kurs. 

Viktig om no-show

Om du er påmeldt og ikke kan delta, er det mulig å melde seg av arrangementet på Min side. Uteblir du fra arrangementet eller ikke melder frafall, blir du fakturert deler av deltakeravgiften. 

Aktuelle NITO-arrangementer i Agder

Benytt anledningen, sjekk ut og meld deg på flere arrangementer med det samme.