Gå til innhold
< Kurs og arrangementer

Hvordan er matsikkerheten i Norge?

Hva skjer i Norge når tilgangen til korn ikke er som i et normalår? Bli med på en lærerik og sosial aften arrangert av NITO mat og drikke for deg som jobber med, eller er interessert i næringsmidler.

Påmelding

Logg deg inn så slipper du å fylle ut skjema.

Logg inn

Personopplysninger

Loading
Vi fant ingen opplysninger om deg. Sjekk at mobilnummeret er riktig eller skriv inn opplysningene som mangler
Stemmer opplysningene? Hvis ikke, oppdater i skjema
Loading

Arbeidsgiver

Loading
Vi kjenner ikke denne arbeidsgiveren, vennligst fyll inn adressen under
Loading

 




* Påkrevd felt

Etter 2 år med pandemi er det behov for å møtes igjen.

NITO mat og drikke stiller med engasjerte ressurspersoner som gir deg kunnskapen du trenger for å forstå dagens situasjon.

Arne Bardalen, spesialrådgiver i Norsk institutt for bioøkonomi (NIBIO), vil fortelle om:

  • Matsikkerhet
  • Bærekraft
  • Klimarisiko i verdikjeden
  • Endringer i det norske matsystemet
  • Selvforsyningsgrad
  • Grenseoverskridende risiko
  • Dagens kornsituasjon i Norge

Torunn Nordbø, daglig leder for brodogkorn.no, kommer og prater om:

  • Hva spiser vi av korn og kornbasert mat
  • Hvor mye produserer vi selv og hvor mye importerer vi
  • Hva kan økes i norsk kornproduksjon, er det realistisk å øke forbruket av bygg og havre? 

Torun_Nordbø.JPGTorunn Nordbø er utdannet ernæringsfysiolog og har tilleggsutdannelse innen mat, kommunikasjon og ledelse. Nordbø har ledet Opplysningskontoret for brød og korn siden 2007, og har erfaring fra både offentlig forvaltning, næringsorganisasjoner og eget firma.

Finn ditt kurs:

NITO arrangerer en rekke ingeniør- og teknologifaglige kurs. – Hvilke kurs vil du delta på?