Gå til innhold
Bilde av bandet Violet Road, Fotograf: Daniel Mikkelsen
< Kurs og arrangementer

Middag og konsert med Violet Road

Lengter du etter å gå på konsert? Vi har kapret publikumsfavoritten Violet Road til en eksklusiv intimkonsert. Det blir garantert god stemning, allsang og nydelig mat.

Påmelding

Logg deg inn så slipper du å fylle ut skjema.

Logg inn

Personopplysninger

Loading

Arbeidsgiver

Loading
Vi kjenner ikke denne arbeidsgiveren, vennligst fyll inn adressen under
Loading

 

Vi sparker i gang kvelden med Hundholmens legendariske tapas. Det blir buffet med noe for enhver smak.

«Face of the Moon», «Can You Hear The Morning Singing» og «Jericho» er titler vi kan glede oss til når vi etter tapas kan slippe til kveldens høydepunkt. De energiske nordlendingene vil ta oss med på en musikalsk reise med en god kombinasjon av gamle slagere og nye hits.

I det ene øyeblikket er du i de amerikanske sørstatene og rocker med store blåseriff og i det andre seiler du nostalgisk inn i nordnorske fjorder i midnattssol. 

I over 10 år har Håkon, Hogne, Halvard og Kjetil laget musikk sammen og bygd opp en solid musikalsk katalog. De er et av landets mest produktive band, og har de siste årene også turt å tro på egne produksjoner, retningsvalg og kreative konsepter. 

De kjente korstemmene til brødrene Rundberg og Kjetil Solbergs fløyelsrøst vil ikke skuffe deg denne gangen heller. Her er det bare å renske strupen og finne fram finstasen, dette blir en kveld du sent vil glemme.

Program og praktisk informasjon:

  • 18:30 Registrering og utdeling av konsertarmbånd
  • 19:00 Middag
  • 20:00 Konsertstart

For de som også har deltatt på nordnorsk ingeniørkonferanse, vil det være muligheter for registrering og henting av konsertarmbånd 14.45-15.30 utenfor foredragssalen på Hotel Ramsalt. 
Deltakere på nordnorsk ingeniørkonferanse prioriteres ved stor pågang. 

Les om smittevern for arrangementer i NITO

Smittevern

NITO følger myndighetenes råd og tar hensyn til smittevern ved gjennomføring av kurs og arrangementer. Vi ber alle våre deltakere på kurs, møter og konferanser om å holde seg oppdatert på informasjonen om koronasmitte som ligger på Folkehelseinstituttets nettsider

Vær oppmerksom på følgende: 

  • Ikke møt opp på arrangementet dersom du har symptomer på luftveisinfeksjon  
  • Husk god hånd- og hostehygiene 
  • Så langt det lar seg gjøre bør man unngå å benytte kollektivtransport. Dersom man må benytte kollektivtransport, skal man unngå rushtiden. Følg lokale råd om bruk av munnbind etc. 
  • Hold én meters avstand til andre møtedeltakere til enhver tid  
  • Dersom du blir syk og får påvist Covid-19 rett i etterkant av arrangementet skal du varsle NITO via (oppgi kurs/tid/sted du deltok og gjerne hvem som var kursansvarlig)

Se også: NITO og koronapandemien

Kommende arrangementer i Nordland