Gå til innhold
< Kurs og arrangementer

Min historie med Ola Kaldager

Etter et titalls år som spionsjef sitter Ola med en erfaring og kompetanse vi sjelden får innblikk i. På dette arrangementet vil han dele sin historie med oss. Vi tar deg med på en sosial, hyggelig og lærerik reise, med god mat og en stemningsfull atmosfære.

Kurset er fullt. Melder du deg på, kommer du på ventelisten. Du blir kontaktet så fort vi har ledig plass.

Påmelding

Logg deg inn så slipper du å fylle ut skjema

Logg inn

Personopplysninger

Loading

Arbeidsgiver

Loading
Vi kjenner ikke denne arbeidsgiveren, vennligst fyll inn adressen under
Loading

Formålet med "Min historie" er å gi enkeltpersoner mulighet til å dele av sin kunnskap for et mindre publikum. Gjennom ny innsikt, erfaringsdeling, inspirasjon, og ikke minst god mat og drikke skal vi ha en lærerik, hyggelig og sosial kveld.

Vi starter med bespisning og sosialt fra kl.19:00, møt gjerne opp i god tid. Ola setter seg etter hvert i godstolen hvor første del er lagt opp som et intervju, før det åpnes opp for å stille spørsmål fra dere som er tilhørere.

Ola_Kaldager.jpg

Ola Kaldager er en legende i norsk etteretningstjeneste. Han ledet den topphemmelige etteretningsorganisasjonen E-14 i en årrekke og var før det etteretningsoffiser i en norsk styrke i Libanon. Han omtales som etteretningsekspert og har ved flere tilfeller vært omtalt i media og spurt om uttalelser i Frode Berg saken den senere tiden.

Etter seansen vil det bli «mingling» og sosialt på Hundholmen. Dette er en fin anledning til å bli kjent med andre medlemmer. 

Begrenset med plasser!