Gå til innhold
Illustrasjonsbilde. Foto: Tom Haga.
< Kurs og arrangementer

Motivasjon til å takle endringer

Vil du ha en time med latter og faglig påfyll? Anders Martinius Tangen vil gi deg nye perspektiver til å takle omstillinger.

Kurset er fulltegnet.

Det er mye som kan gå galt, men hva med å forsøke å se litt annerledes på det? Ved å fokusere på at alt ikke kan være helt perfekt, frigjøres ressurser som kan gi deg mer motivasjon, men også økt lønnsomhet i bedriften din. 

Anders Martinius Tangen er en fantastisk formidler som balanserer humor og alvor på en elegant måte. Gjennom foredrag, standup og skjult teater har han utviklet sin helt unike stil som edutainer.

Praktisk informasjon

Zoom benyttes til å formidle presentasjonen. Lenke til webinaret sendes til kursdeltakerne før oppstart. 

Anders Martinius Tangen

Skjermbilde 2020-04-30 kl. 12.40.54.png

Tangen var i mange år mest kjent for sine mange radioprogrammer i ulike kanaler. Han har vært programleder for egne show på NRK. Han var arkitekt bak og moromann foran kamera i «NRQ» og «God Elg».

I flere sesonger har han vært stuntreporter i «Nitimen» og «Reiseradioen», mens noen også vil huske han for egne show på P4 som ”Tid For Tangen”, ”Badeanda” og ”Andersnatten”.

Bli medlem i NITO 

Gjør som over 91.000 andre ingeniører og teknologer. Med gode medlemsfordeler får du mer å rutte med i hverdagen.

Ordinær fagforeningskontingent er fradragsberettiget. For 2020 kan du trekke fra inntil kr. 3850,- i din skattepliktige inntekt.

Bli medlem i dag

Aktuelle arrangementer i Buskerud