Gå til innhold
Brumunddal makerspace - Bildet: Tor Kristian Hanssen
< Kurs og arrangementer

Nettverkskveld på Makerspace Brumunddal

NITO Ung Innlandet og Dalamakers inviterer til en nettverkskveld for unge ingeniører, kreative sjeler og teknologiske spirer på Makerspace Brumunddal. Bli med og bli kjent!

Beklager, arrangementet er avlyst. Vi kommer med ny dato etterhvert.

NITO avlyser alle fysiske arrangementer

NITO opprettholder normal medlemsservice så langt det lar seg gjøre, men avlyser fra og med 12. mars alle kurs og arrangementer. Dette gjelder fram til og med 30. juni 2020. Påmeldte deltakere vil bli kontaktet.

NITO og koronaviruset

Brumunddal Makerspace er en plass hvor alle kan utforske sin indre ingeniør og kreative side. Her får du mulighet til å utfolde deg og utforske høyteknologi som kan skape framtiden eller din neste julegave.

Bli med på en morsom nettverkskveld i et inspirerende og stimulerende miljø! 

Program:

kl. 17.00 Enkel bevertning og bli litt kjent

  • NITO Ung og Makerspace Brumunddal ønsker velkommen
  • Inspirerende innlegg fra medlemmer på Makerspace
  • «Gjøre, ikke bare se». Spennende gruppe-aktiviteter i regi av Makerspace

kl. 19.00 Pizzaservering og bli bedre kjent

Praktisk info:

  • Målgruppe: Nettverkskvelden er åpent for NITO-medlemmer, Makerspace sine medlemmer og andre kreative sjeler. Du bør være under 36 år.
  • Sted: Makerspace Brumunddal ligger i Nygata 12, midt i mellom  buss- og togstasjonen. Her finner du veibeskrivelsen

Kort om bakgrunnen for nettverkskvelden

NITO Ung Innlandet ønsker å tilrettelegge for gode nettverksmuligheter og grobunn for unge ingeniører i Innlandet. Da vi fikk høre om Makerspace Brumunddal tenkte vi at plassen var perfekt for et engasjerende nettverksmøte. Vi kontaktet Karl Einar i Makerspace, som sa JA. Etter en omvisning i det engasjerende miljøet var vi frelst. Det gleder oss at vi kan invitere dere til nettverksmøte på Makerspace Brumunddal!

Dalamakers

Dalamakers er et makerspace og drives som en ideell organisasjon av engasjerte ildsjeler. Et Makerspace er en fysisk arena der skaperglede er drivkraften som realiserer ideer. Et Makerspace omtales ofte som en digital sløyd, men det er så mye mer enn det.  Les mer om Dalamakers her.

 

Aktuelle kurs og arrangementer i Hedmark