Gå til innhold
Fredrik Munkelien i Geno SA
< Kurs og arrangementer

Nettverkstreff Ung: Bli kjent med Geno

Spis burger og bli kjent med biologen Fredrik som har spesialisert seg i økologi og evolusjon. Han jobber på Norges eneste kjønnssepareringslab. Den ligger på Store Ree gård i Stange og eies av bioteknologivirksomheten Geno.

Påmelding

Logg deg inn så slipper du å fylle ut skjema.

Logg inn

Personopplysninger

Loading
Vi fant ingen opplysninger om deg. Sjekk at mobilnummeret er riktig eller skriv inn opplysningene som mangler
Stemmer opplysningene? Hvis ikke, oppdater i skjema
Loading

Arbeidsgiver

Loading
Vi kjenner ikke denne arbeidsgiveren, vennligst fyll inn adressen under
Loading

 
* Påkrevd felt

Program

17:00 Ankomst på Heim Hamar
17:15 Faglig påfyll
18:00 Servering av burgere og bli kjent med andre deltakere
19:30 Vel hjem

Om Geno

Geno er en del av bioteknologiklynga i Innlandet. Bedriften er et sameie av flere tusen norske storfebønder og driver målrettet avl på rasen Norsk Rødt Fe (NRF). De produserer og eksporterer sæd-doser og tilbyr avlsprogrammer og inseminering.

Formålet med Genos avl er å utvikle ei bærekraftig ku som forbruker foret effektivt har god helse og dermed lav antibiotikaforbruk. Dette betyr penger i kassa for bonden og renere samvittighet for deg som spiser kjøtt.  Semindoser fra NRF har derfor blitt et ettertraktet eksportprodukt.

Om Fredrik

Fredrik Munkelien har bakgrunn som biolog med master i økologi og evolusjon. Han også erfaring som servicetekniker i mobilbransjen.

Fredrik jobber med blant annet produksjon av kjønnseparert sæd, det vil si at man velger ut hvilke type sædceller man ønsker å levere (male/female). Teknologien bak dette er veldig avansert og basert på flowcytometri. Sæden blir fylt på strå og frosset ned og lag i flytende nitrogen, før salg og deretter inseminering.

Jobben til Fredrik består kort oppsummert av drift og vedlikehold av maskinparken,  i tillegg til klassiske laboratorieoppgaver som pipettering og medielaging.

Nettverkstreff for unge NITO-medlemmer

På våre kvartalsvise nettverkstreff kan du møte unge NITO-medlemmer som forteller om jobben og bakgrunnen sin.
Målet er å gi unge ingeniører og teknologer innsikt i andre bransjer og gi rom for å diskutere utfordringer og muligheter. Vi ønsker å legge til rette for erfaringsutveksling og synergier på tvers av yrkesgrupper, samt tilby en arena for nettverksbygging.

NITO Ung Innlandet er et regionalt nettverk for deg som er i starten av din karriere. Vi har et framoverlent sosialt-, teknologisk- og faglig fokus og arrangerer tilbud som hjelper deg med karriere- og jobbutvikling.

Aktuelle kurs og arrangementer