Gå til innhold
NITO oppstart. Foto: Gettyimages, 2014
< Kurs og arrangementer

Fra idé til egen bedrift

Planlegger du å starte en egen bedrift? På dette temamøtet setter vi søkelyset på hvordan vi kan lykkes gjennom god planlegging og en gjennomtenkt forretningsplan.

Påmelding

Logg deg inn så slipper du å fylle ut skjema

Logg inn

Personopplysninger

Loading

Arbeidsgiver

Loading
Vi kjenner ikke denne arbeidsgiveren, vennligst fyll inn adressen under
Loading

Svært mange går rundt med en ide som de gjerne vil realisere, og ofte skjer dette gjennom etablering av egen bedrift. Mange lykkes med satsingen, mens andre opplever at det ikke gikk helt som de hadde håpet. Årsakene til dette kan være mange. For å bidra til at enda flere lykkes med sin etablering, arrangerer vi et temamøte med søkelys på nødvendige plan- og beslutningsdokumenter.

Agenda

  • Kl 1600:       Bruk av forretningsmodell som verktøy for alle som skal eller har etablert egen bedrift. Hvordan kan dette utnyttes i praksis?
    Foredragsholder:  Stine-Aileen Strand, Prosjektleder PRONEO
  • Kl 1650:    Erfaringer fra oppstart av egne virksomheter. Praktisk bruk av forretningsplan ved Håkon Krogh, Co-Funder Drowzee AS
  • Kl 1730:    Slik blir din bedrift en suksess fra dag en: NORDEA har utviklet en startup guide for etablerere. Hvordan fungerer den, og hva vektlegger NORDEA som finansieringsinstitusjon ved henvendelser fra etablerere?
  • Foredragsholder:  Hege Hindrum Killingberg, leder Personmarked Nordea og  Steinar Jørstad, leder Business Banking Nordea.

I møtet blir vi kjent med hvordan PRONEO bruker forretningsmodell som verktøy når de bistår bedrifter. NORDEA vil presentere sin startup guide for bedrifter, samt si noe om hvilke krav de som finansieringskilde stiller til nye bedrifter. Og ikke minst får vi høre erfaringer fra oppstart av bedrifter og praktisk bruk av forretningsplan i bl.a. Drowzee.

Vi ønsker at temamøtet skal ha en praktisk tilnærming, slik at nytteverdien blir størst mulig for deltakerne.

Temamøtet arrangeres av NITO Egen bedrift Trøndelag.