Gå til innhold
Konflikthåndtering i arbeidslivet
< Kurs og arrangementer

Konflikthåndtering

Dette kurset, som er spesielt tilpasset deg som er ung i arbeidslivet, vil gi deg økt selvinnsikt og praktiske verktøy rundt konflikthåndtering i relasjoner mellom mennesker.

Påmelding

Logg deg inn så slipper du å fylle ut skjema

Logg inn

Personopplysninger

Loading

Arbeidsgiver

Loading
Vi kjenner ikke denne arbeidsgiveren, vennligst fyll inn adressen under
Loading

Konflikter er en del av livet, både på arbeidsplassen og privat. En konflikt er en kollisjon mellom interesser, verdier, handlinger eller retninger.

Årsakene til konflikten kan være mange og sammensatte. Uansett hva konflikten handler om, er det å forstå og bli forstått – med andre ord kommunikasjon, det viktigste stikkordet for å finne en løsning.

Kommunikasjon dreier seg om kunsten å kunne formidle, lytte og reagere – og å skape gjensidig forståelse, respekt og tillit.

Innsikt i ulike mennesketyper, reaksjonsmønstre og hvordan vi oppfattes av andre er en nødvendig forutsetning for å kunne kommunisere godt.

Mål for kurset

Dette kurset vil gi deg både økt selvinnsikt og praktiske verktøy til å møte utfordringene som kan oppstå i relasjoner mellom mennesker. Gjør deg klar til å se, unngå og håndtere konflikter.

Innhold

  • Bakgrunn og forståelse for konflikter og konflikttyper
  • Konflikttrappen
  • Thomas Kilmanns fem konflikthåndteringsmetoder
  • Hvordan kommunisere for å unngå og håndtere konflikter
  • Manipulatorens agenda og hersketeknikker
  • Reaksjonsmønstre i konflikter
  • Den vanskelige samtalen, forberedelser og gjennomføring
  • LØFT-tankegang og coachende adferd

Praktisk

  • Enkel servering kl. 16.30
  • Begrenset antall plasser

Kursholder Petter Bakken

Petter Bakken

Kursleder, veileder og foredragsholder

Petter Bakken har bred og solid kompetanse innen ledelse og salg. Han har ledererfaring fra Forsvaret og erfaring fra utallige service-, salgs- og lederstillinger i Hewlett-Packard. I sine mange år hos HP har Petter utviklet og holdt intern opplæring av selgere og ledere, både i Norge og internasjonalt. Les mer om Petter Bakken på Holtskog.

Program

NITO Ung er et nettverk for deg som er ny i arbeidslivet. Vi setter sammen noen interessante temamøter du kan ha nytte av i jobb og karriere.

NITO Ung - det du trenger i jobben i tillegg til faget!

NITO Ung

Vil du være med å arrangere temamøter for unge med-ingeniører og teknologer? NITO Ung er et nettverk av og for medlemmer i NITO som er relativt ny i arbeidslivet.

I NITO Ung får du mulighet til å utvikle deg selv og andre med kurs og foredrag om "det du trenger i tillegg til faget, for å lykkes i arbeidslivet".

Ta kontakt med