Gå til innhold
< Kurs og arrangementer

Ny dag - nye nederlag

Hvordan unngå samarbeid på tvers av avdelinger, fag og interesser og sikre full uttelling av egne og andres dårligste egenskaper?

Påmelding

Logg deg inn så slipper du å fylle ut skjema

Logg inn

Personopplysninger

Loading

Aktiviteter

tirsdag 14.01.2020 18:00-19:30

Feltet er påkrevd

Faktura sendes til

Fakturaadresse

Annen fakturamottaker

Loading

Bli med og hør Halvor Haukerud utfordre ettermiddagens deltakere på hva som skal til for å slå beina under samarbeid, dempe arbeidsglede, forsure arbeidsmiljø eller på andre måter sørge for å unngå utvikling og bærekraft. Med humor, litt galskap og kløkt gjør Haukerud og hans umusikalske følge sitt beste for å dra ned stemningen i bedrifter og organisasjoner.

Mer konkret er foredraget ment å bidra til en økt bevisstgjøring hos den enkelte om hvilke roller man har og tar i sitt daglige virke - som summen av fagperson, kollega og sine personlige preferanser. Rollen og relasjonene preger både kollegial adferd, samarbeid med andre- og tredjeparter etc. Et viktig spørsmål i denne sammenhengen blir da  hvordan man bruker sine beste egenskaper - og hvor god man er til å la andre bruke sine.

Foredragsholder
Halvor Haukerud er sivilingeniør, kulturprodusent, forfatter og organisasjonsrådgiver, og har særlig jobbet med rolle- og samarbeidsbevissthet i sammensatte arbeidsfellesskap.

Som gründer og dårlig leder i firmaet Motarbeider holder Haukerud årlig ca. 100 worst shops og jobber ellers med andre organisasjonsforverrende tiltak. Basert på erfaringene fra 15 år med profesjonell motarbeiding lanserte Gyldendal i år  «Med- og MOTARBEIDERBOKA. For deg som jobber eller bare er ansatt.» 

Arrangementet er samarbeid mellom Finansforbundet, Tekna og NITO.