Gå til innhold
Illustrasjonsfoto: Ung i arbeidslivet - Getty images
< Kurs og arrangementer

Temamøte: Ny i arbeidslivet

Er du på vei inn i, eller nettopp startet i arbeidslivet? I arbeidslivet møter de fleste begreper som selvledelse, karriereløp, kompetanse, mestring og motivasjon. Men hva er det?

Påmelding

Logg deg inn så slipper du å fylle ut skjema

Logg inn

Personopplysninger

Loading

Arbeidsgiver

Loading
Vi kjenner ikke denne arbeidsgiveren, vennligst fyll inn adressen under
Loading

Å være ny i arbeidslivet - hva bør du vite?

På dette temamøtet gir vi deg en introduksjon til det praktiske arbeidslivet. Vi skal se på hvordan du kan bygge din karriere og sørge for at du utvikler kompetansen din. Du blir også kjent med selvledelse og hvorfor det er viktig. 

Når vi kommer ut i arbeidslivet forventer arbeidsgiver at vi mestrer oppgavene våre, og at vi presterer i hverdagen. Men hva innebærer det, og hvordan motiverer vi oss selv i hverdagen vår? Det skal vi også snakke om.

Agenda:

08:00-08:30 Frokost og kaffe/te
08:30-10:15 Temamøte: Ny i arbeidslivet

NT-02156_500.jpgReidar Myrvang

Myrvang har ti års erfaring som topp- og mellomleder, og har stor interesse for mennesker og hva som driver oss.

Endringsprosesser, ledercoaching, mentoring og karriererådgivning har preget Myrvangs karriere. I dag jobber han med rekruttering og lærer blant annet opp andre i gode rekrutteringsprosesser.

NT-02157_500.jpgCecilie Klæboe

Klæboe har erfaring som rådgiver, prosessveileder og kursholder fra Hudson, VardeHartmark og Mercuri International. Hun har jobbet som HR-sjef og med programmer innen lederutvikling, lederstøtte og karriereutvikling.

Klæboe er filolog og har lang erfaring som både leder og medarbeider. Hun er opptatt av å skape og styrke relasjoner, og er spesielt interessert i lederutvikling, coaching og kommunikasjon, samt vanskelige samtaler og konflikthåndtering.

 

Relevante arrangementer for deg under 36år

Temamøte: Ung som leder 23.3.20

 

Viktig

Om du er påmeldt og ikke kan delta, er det mulig å melde seg av arrangementet på Min side. Uteblir du fra arrangementet uten å gi beskjed, blir du fakturert 400 kroner.