Gå til innhold
Oversiktsbilde av nye Vestre. Foto: Vestre
< Kurs og arrangementer

Opptatt av klima, økonomisk vekst og nye arbeidsplasser?

Vestre AS produserer utemøbler for det offentlige rom.  Daglig leder Jan Christian Vestre forteller hvordan og hvorfor de bygger verdens mest miljøvennlige møbelfabrikk. 300 millioner investeres i ny fabrikk i Magnor.

Påmelding

Logg deg inn så slipper du å fylle ut skjema.

Logg inn

Personopplysninger

Loading

Arbeidsgiver

Loading
Vi kjenner ikke denne arbeidsgiveren, vennligst fyll inn adressen under
Loading

Jan Christian Vestre (33) (bildet) tok over familiebedriften som 25-åring. Nå er han klar for å satse videre.

Jan Christian Vestre.JPG

Den nye fabrikken blir det første industribygget som oppnår aller høyeste miljøklassifisering, med smarte roboter og selvkjørende trucker, alt basert på fornybar energi. Fabrikken får også 50 prosent lavere klimagassutslipp enn tilsvarende prosjekter. Prosjektet gir 30 til 70 nye arbeidsplasser. 

Kom og hør Vestre. Han vil gi et nytt bilde av hva industrien kan være ved å ta vare på klimaet samtidig som det skapes økonomisk vekst og nye arbeidsplasser.  

Økonomiske, økologiske og sosiale resultater

Vestre AS er en norsk produsent av bymøbler. I mer enn 70 år har virksomheten vært med på å skape sosiale møteplasser for millioner av mennesker. 

Mange snakker i dag om en trippel bunnlinje, som favner både økonomiske, økologiske og sosiale resultater. Vestre er gjerne med på det, og har lenge sagt det på denne måten: Alle kan redde verden. Litt.

Vestre har gjort langsiktig bærekraft til en forutsetning i alle deler av virksomheten. Helt konkret har Vestre knyttet dette arbeidet til ni av FNs bærekraftsmål. 

Arrangementet er et samarbeid mellom Tekna og NITO i Buskerud.  

Bli medlem i NITO 

Gjør som over 91.000 andre ingeniører og teknologer. Med gode medlemsfordeler får du mer å rutte med i hverdagen.

Ordinær fagforeningskontingent er fradragsberettiget. For 2020 kan du trekke fra inntil kr. 3850,- i din skattepliktige inntekt.

Bli medlem i dag

Aktuelle arrangementer i Buskerud