Gå til innhold
< Kurs og arrangementer

Paintball med NITO

Nå er det tid for å komme seg ut igjen, og NITO kan endelig invitere medlemmer til paintball igjen. Bli med oss til Vestby Paintball, vi stiller med gratis transport fra AudMax til Vestby og tilbake.

Påmelding

Logg deg inn så slipper du å fylle ut skjema.

Logg inn

Personopplysninger

Loading

Arbeidsgiver

Loading
Vi kjenner ikke denne arbeidsgiveren, vennligst fyll inn adressen under
Loading

Aktiviteter

torsdag 16.09.2021 16:30-20:00

Kryss av dersom du ønsker felles transport fra AudMax kl. 16:30 presis.

 

Vi kjører fra AudMax 16:30 presis slik at vi rekker å være på plass og starte 17:00.
Du får overtrekk, dress, maske, hansker, børse og 400 kuler. OBS! Utendørs bane. Kle deg riktig. Etter planen er vi ferdig 19:30 og tilbake i Ås 20:00.

Det er begrenset antall plasser, så det blir førstemann til mølla! Egenandel er på 80 kroner og betalingen vil skje via Vipps, etter at man har fått bekreftelsesmail. Betalingsinfo sendes ut til de som får plass.

Er du ikke medlem ennå? Meld deg inn nå: www.nito.no/student. Studentmedlemskapet i NITO koster 350,- og varer for resten av studieperioden.

NITO Studentene NMBU

NITO Studentene er studentorganisasjonen for master- og bachelorstudenter innen ingeniør- og teknologifag. Vi er representert på studiesteder over hele landet, herunder på Norges miljø- og biovitenskapelige universitet der vi har et aktivt lokallag. I løpet av året tilrettelegger vi en rekke aktiviteter og tilbud for medlemmene våre. 

Send e-post til  for innspill eller spørsmål.