Gå til innhold
Illustrasjon, passordnøkler: Getty images
< Kurs og arrangementer

Passordhelvete - hvordan overleve på magisk vis!

Hva er egentlig et passord, hvor mange passord har vi, hvordan hackes passord og hvordan kan vi på en enkel, sikker og magisk måte ivareta sikre og gode passord, en gang for alle? Sikkerhetssjef, foredragsholder og magiker Rune Carlsen gir deg gode tips.

Påmelding

Logg deg inn så slipper du å fylle ut skjema

Logg inn

Personopplysninger

Loading

Uansett hvilken arena vi er på, jobb eller privat, så har vi de samme utfordringene til passord. De skal både være komplekse, lange og unike for alle de tjenestene du benytter. Synes du det er krevende å holde oversikt i passordjungelen kan vi berolige deg med at du ikke er den eneste.

På dette foredraget får du gode, praktiske tips for hvordan å overleve passordhelvetet på magisk vis.

Rune Carlsen

I tillegg til å være ingeniør, sikkerhetssjef i KLP og en inspirerende foredragsholder, er Rune Carlsen også en internasjonalt premiert og anerkjent tryllekunstner – noe som gjør hans foredrag magiske på flere ulike måter. 

Forestilling på Planetariet

Ca kl.19.00 blir det en forestilling i Planetariet på Inspiria – vel verdt å få med seg når man først er på besøk i Vitensenteret. - Sitt ned, len deg tilbake og nyt en behagelig og fascinerende reise fra vårt eget solsystem og helt ut til ytterkanten av det kjente univers, skriver Inspiria på inspiria.no.

Praktisk

  • Deltakelse er gratis for NITO-medlemmer.
  • Det serveres kaffe/te og litt frukt.
Beth Th. Øvre

Beth Th. Øvre

Seniorrådgiver