Gå til innhold
Mennesker som ser på en tavle sammen
< Kurs og arrangementer

Presentasjonsteknikk

God presentasjonsteknikk og effektiv kommunikasjon handler om å få frem budskapet på en engasjerende og tydelig måte. På dette kurset vil du lære hvordan du kan bli den beste og tryggeste utgaven av deg selv.

Påmelding

Logg deg inn så slipper du å fylle ut skjema.

Logg inn

Personopplysninger

Loading
Vi fant ingen opplysninger om deg. Sjekk at mobilnummeret er riktig eller skriv inn opplysningene som mangler
Stemmer opplysningene? Hvis ikke, oppdater i skjema
Loading

Arbeidsgiver

Loading
Vi kjenner ikke denne arbeidsgiveren, vennligst fyll inn adressen under
Loading

 
* Påkrevd felt

God presentasjonsteknikk og effektiv kommunikasjon handler om å få frem budskapet på en engasjerende og tydelig måte. Slik får du den reaksjonen du ønsker enten du står foran en forsamling, fremmer en beslutning, deltar i en workshop eller vil bidra i et møte.

Hybride og digitale hverdager stiller andre krav til kommunikasjon. Mulighetene er mange og de har vært der en stund, men om det å stå foran andre og presentere ansikt til ansikt oppleves som skummelt, så er det mange som opplever det enda mer skummelt å se seg selv på video. I tillegg er det i en digital setting vanskeligere å vite hva som skal til for å engasjere, om budskapet når frem, og hvordan du faktisk fremstår digitalt.

Kurset vil ta for seg hva som skal til for å lykkes med å formidle et budskap på en engasjerende og effektiv måte, både i det fysiske og det digitale rom.

Du vil møte likesinnede. Gjennom felles aktivitet, fokus og dialog vil du utvikle din forståelse for egne evner og ferdigheter. Dette vil gjøre deg tryggere og mer slagkraftig i prestasjonsøyeblikket. 

Kjell Morten Brendøy

Puzzle Learning AS

Kjell Morten er en ambisiøs og humørfylt friskus fullpakket med mot, kreativitet og kunnskap. Han er en erfaren kursholder som har leder-, team- og medarbeiderutvikling som sitt spesialfelt. Hans engasjement og entusiasme, kombinert med et sterkt fokus på praktisk læring, gjør at han er svært inspirerende for andre.

Kjell Morten har erfaring fra ulike lederstillinger i flere kundeservicerelaterte virksomheter i inn- og utland. En erfaring han bruker på en aktiv og lærerik måte i sine kurs- og utviklingsområder.

Kurs og arrangementer i Hordaland