Gå til innhold
< Kurs og arrangementer

Presenter med gjennomslag

De innledende minuttene i en presentasjon er avgjørende for utfallet. Lær å presenter med gjennomslag.

Påmelding

Logg deg inn så slipper du å fylle ut skjema

Logg inn

Personopplysninger

Loading

Hvordan presenterer du med gjennomslag?

Vet du hva du vil oppnå med presentasjonen din? I løpet av dette temamøtet får du illustrert hvordan du kan presentere med gjennomslag, og foredragsholderen gir deg gode tips og råd for å komme i gang. 

Å presentere handler i stor grad om å ha kontroll på hva du vil oppnå og hvem du presenterer for. Kommunikasjonsprosessen er avgjørende når du skal presentere med gjennomslag.

Agenda:

16:30-17:00 Enkel mat, baguetter el tilsvarende
17:00-17:45 Presenter med gjennomslag
17:45-18:00 Pause
18:00-18:45 Presenter med gjennomslag

NT-02157_500.jpgCecilie Klæboe

Klæboe har erfaring som rådgiver, prosessveileder og kursholder fra Hudson, VardeHartmark og Mercuri International. Hun har jobbet som HR-sjef og med programmer innen lederutvikling, lederstøtte og karriereutvikling.

Klæboe er filolog og har lang erfaring som både leder og medarbeider. Hun er opptatt av å skape og styrke relasjoner, og er spesielt interessert i lederutvikling, coaching og kommunikasjon, samt vanskelige samtaler og konflikthåndtering.

Utvikle deg innen presentasjonsteknikk 

Ta NITO-sertifikat i formidling

Vil du ta dine presentasjoner til et nytt nivå, er NITO-sertifikat i formidling riktig for deg. På kursene trener du, får individuelle tilbakemeldinger og lærer verktøy som gjør deg til en profesjonell presentatør. 

Pakken inneholder følgende kurs

Meld deg på NITO-sertifikat i formidling, få kr 5000 i rabatt. Din pris for alle kursene: kr 20.783.

Temamøtet er gratis.

Vi gjør imidlertid oppmerksom på at hvis du ikke møter på temamøtet, og ikke har gitt beskjed, vil du bli belastet et gebyr på kr. 400,-.