Gå til innhold
Pressebilde show Schøyen, Skåber og Cess
< Kurs og arrangementer

Schøyen, Skåber & Cess - Tre elefanter i rommet

Vil du bli med på en forrykende forestilling i Bodø? NITO Nordland inviterer et begrenset antall medlemmer til en uforglemmelig opplevelse.

Vi trekker billetter 20. august - vinnere kontaktes.

”Tre elefanter i rommet” har blitt en av de aller største suksessene som har vært på Latter i Oslo og suksessen har fortsatt på turné. Både publikum og presse elsker denne energibomben av en forestilling, hvor tre av landets aller morsomste får gjøre det de kan aller best. Og nå er det nærmere 100.000 mennesker som har fått med seg denne forestillingen.

Som tittelen avslører spinner showet rundt uttrykket elefanten i rommet – det alle vet men ingen snakker om. I løpet av kvelden tar damene for seg elefanter i ulike farger og fasonger, enten de dukker opp som slektninger rundt bordet i en bryllupsmiddag, russelåtartister, et ærlig blandakor eller litt for strenge kriterier til drømmemannen. 

Se frem til en hysterisk morsom kveld på Stormen når selveste Hege Schøyen, Linn Skåber og Cess kommer marsjerende med et fullt band i ryggen! 

Uten et eneste dødpunkt! 

Hva må du gjøre?

Send en på e-post til  med et bilde (du må ha opphavsretten til dette) som illustrerer hva NITO betyr for deg, og/eller en beskrivelse av hvilke arrangementer du ønsker fra NITO fremover - både faglig og sosialt. Det trekkes 5 heldige som får 2 billetter hver blant innsendte bidrag. 

Vi vil bruke ditt innsendte bidrag i våre kanaler, men vil anonymisere innsender.

Mer informasjon 

Du finner fullstendig program og praktisk info på arrangørenes hjemmeside konserthus.stormen.no.

Om du ønsker å gå sammen med noen som ikke er medlem kan billetter kjøpes her.

Billettene trekkes 20. august og vinnere kontaktes på telefon/SMS.