Gå til innhold
< Kurs og arrangementer

Spelemann på taket

Operaen i Kristiansund er Norges eldste opera med spor helt tilbake til 1805. I forbindelse med Operafestukene inviterer Pensjonistutvalget pensjonistmedlemmene til felles operabesøk, til å se en av verdens mest populære musikaler.

Påmelding

Logg deg inn så slipper du å fylle ut skjema

Logg inn

Personopplysninger

Loading

Arbeidsgiver

Loading
Vi kjenner ikke denne arbeidsgiveren, vennligst fyll inn adressen under
Loading

Aktiviteter

onsdag 12.02.2020 15:00-12:00

Jeg ønsker at det reserveres dobbeltrom til meg på Comfort Hotel Fosna 12.-13. februar (kr. 985.-)

Feltet er påkrevd

onsdag 12.02.2020 16:30-18:30

Jeg ønsker å delta på felles middag på Boteco før forestillingen.

onsdag 12.02.2020 16:31-12:00

Jeg ønsker å ha med ledsager (oppgi navn i feltet under)

Operaen  i Kristiansund er Norges eldste opera med spor helt tilbake til 1805. Operaen satte opp den første store organiserte operaoppsettingen med amatører og profesjonelle i Kristiansund i 1928. Blandingsmodellen med profesjonelle og amatører har vært en av de viktigste forutsetningene for dagens brede folkelige oppslutning om opera i Norge. Operaen har status som nasjonalt ressurs- og kompetansesenter for distriktsopera i Norge.

Hvert år siden 1971 har operaen arrangert Operafestukene som går av stabelen i løpet av to uker i februar. Dette er Norges største og mest allsidige presentasjon av opera og musikkteater. 

I den forbindelse inviterer Pensjonistutvalget pensjonistmedelmmer til felles operatur. Det er reservert 39 honnør-billetter til NITOs pensjonistmedlemmer.

Spelemann på taket er en av verdens mest populære musikaler og ble urframført i New York i 1964. Her får vi blant annet høre sangene «Om eg var ein rik mann» og «Tradisjon», som er blitt en del av vår felles musikktradisjon. Musikalen gir en varm og frodig skildring av jødisk liv og en fars kjærlighet til sine døtre.

  • Vi har 39 billetter som dekkes av NITO - førstemann til mølla gjelder.
  • Vi har reservert trivelig lokale for et felles måltid på restaurant Boteco før forestillingen. Der bestiller og betaler alle selv. Oppgi ved påmeldig om du ønsker å delta.
  • Til overnatting 12.-13. februar har vi fremforhandlet gunstige priser på Comfort Hotel Fosna (Enkeltrom: kr. 895-, dobbeltrom kr. 985,-  inkl. frokost, deltakere betaler selv direkte til hotellet). Oppgi ved påmelding om du trenger overnatting.

Dette er et arrangement i regi av pensjonistutvalget i NITO Møre og Romsdal.

Kontakt leder om du har spørsmål eller innspill, tel 91609577.

Les om NITO Pensjonistene

Pensjonistutvalget i Møre og Romsdal

NITO Pensjonistene er et viktig nettverk for mange medlemmer som har sluttet i arbeidslivet.

Pensjonistutvalget i NITO Møre og Romsdal er en sammensetting av sju pensjonistmedlemmer, som arrangerer temamøter, turer og omvisninger for alle medlemmer, men spesielt for de som definerer seg som pensjonist.

Arrangementene er i tråd med avdlingens handlingsplan og organisasjonens strategier. Lederen deltar på avdelingsstyremøter.

Les mer om NITO Pensjonistene