Gå til innhold
Mennesker i diskusjon. Foto: Tom Haga
< Kurs og arrangementer

Stream: Hvordan nå fram med argumentene dine?

Hjernen vår blir bombardert med impulser. I løpet av noen sekunder må den bestemme seg for hva den ønsker å bruke tid på. Det betyr at du har kun få sekunder til å overbevise lytteren om at du er verdt deres oppmerksomhet.

Påmelding

Logg deg inn så slipper du å fylle ut skjema

NITO avlyser alle fysiske arrangementer

NITO opprettholder normal medlemsservice så langt det lar seg gjøre, men avlyser fra og med 12. mars alle fysiske kurs og arrangementer. Dette gjelder fram til og med 30. juni. Påmeldte deltakere vil bli kontaktet.

NITO og koronaviruset

Logg inn

Personopplysninger

Loading

Arbeidsgiver

Loading
Vi kjenner ikke denne arbeidsgiveren, vennligst fyll inn adressen under
Loading

Ole Petter Hjelle bruker funn fra nyere hjerneforskning til å vise og forklare deg hvordan du kan fange lytterens oppmerksomhet - og holde på den.

Nyttig kunnskap som kan brukes på mange områder. Når du har rollen som tillitsvalgt i lønnsforhandlinger, når du skal overbevise kolleger eller sjefen med dine argumenter i en sak, eller for å få gjennomslag for ditt middagsønske i heimen.

Praktisk

  • Lenke til arrangementet sendes til alle påmeldte før kursstart
  • Arrangementet vil kun gjennomføres som live-stream og vil ikke være tilgjengelig i etterkant.

Foredragsholderen

Ole Petter Hjelle har en doktorgrad i nevrologi og jobber til daglig som fastlege i Åsgårdstrand, men han har også bakgrunn som toppidrettsutøver med NM-gull i maraton.

I tillegg til å være førstelektor på Universitetet i Sørøst-Norge, hvor han forsker og underviser ved Fakultet for helse- og sosialvitenskap, har han jobbet som profesjonell foredragsholder i en årrekke.

Med sterk faglig kunnskap bygger Ole Petter opp foredragene sine på egne erfaringer og forskning. Like allsidig som han er erfaren og kompetent, evner han å gjøre vanskelige temaer spennende og levende. Som deltaker får du mye konkret kunnskap som du enkelt kan ta i bruk.

Aktuelle kurs og arrangementer i Hedmark