Gå til innhold
Bli med på kurs i jobbintervju med NITO. Foto: Tom Haga.
< Kurs og arrangementer

Hvordan være attraktiv i et jobbintervju på teams?

For mange er det å skrive søknad / CV og intervjuprosessen vanskelig. Bli mer trygg før jobbintervjuet, slik at du kommer et skritt nærmere jobben du har søkt på.  

Påmelding

Logg deg inn så slipper du å fylle ut skjema.

Logg inn

Personopplysninger

Loading

Arbeidsgiver

Loading
Vi kjenner ikke denne arbeidsgiveren, vennligst fyll inn adressen under
Loading

 

Foredragsholder Gunn Olsen gir deg tips til jobbintervjuet og hvordan du kan unngå fallgruver, spesielt dersom intervjuet er digitalt. Hun vil også gå gjennom spørsmål som kan dukke opp underveis i intervjuet.

Om kurset 

På kurset vil en person som har gjennomført jobbintervju på Teams fortelle om sin historie. I tillegg vil en NITO-advokat si litt om hva som ikke er lov å spørre om på et intervju. Programleder er Jørn Eilertsen i NITO. Han jobber i seksjon for tillitsvalgtutvikling i forhandlings- og arbeidslivsavdelingen.

Hvordan gjøre et godt inntrykk?

Å gjøre et godt inntrykk på jobbintervjuet er viktig, men mange syns det kan være vanskelig. Et jobbintervju kan sammenliknes med en muntlig eksamen. Det spiller ingen rolle hvor god søknad og CV du har skrevet, dersom du ikke klarer å overbevise på intervjuet. 

Når du har kommet så langt at du er innkalt til intervju betyr det følgende:  

  • Din søknad og CV er mottatt og lest av mottaker  
  • Du er vurdert, kvalifisert og interessant på papiret  
  • Arbeidsgiver ønsker å bli bedre kjent med deg
  • Du får mulighet til å bli bedre kjent med arbeidsgiver

Foredragsholder

IMG_8605.jpg

Gunn Olsen er utdannet siviløkonom, og jobbet tidligere innen salg- og marked i Telenor, Tine og Norges Fotballforbund. For 20 år siden valgte hun å begynne i rådgivningsbransjen.

Olsen har god erfaring med å bistå partene som sitter på begge sider av bordet i en intervjusituasjon. Hun jobber med å finne kvalifiserte kandidater til ledige stillinger, og gir råd og veiledning til personer som søker hjelp i forbindelse med jobbsøking og jobbintervju.

Samarbeid 

Dette kurset er et samarbeid mellom Nav Agder og NITO i Agder. Vi inviterer deg som arbeidssøker, arbeidsledig eller permittert til ulike kurs, slik at du blir best rustet til jobbsøkerprosessen. Kurset passer også deg som søker ny jobb og nye utfordringer. 

Bli medlem i NITO 

Gjør som over 92.000 andre ingeniører og teknologer. Med gode medlemsfordeler får du mer å rutte med i hverdagen.

Ordinær fagforeningskontingent er fradragsberettiget. For 2020 kan du trekke fra inntil kr. 3850,- i din skattepliktige inntekt.

Bli medlem i dag

Andre aktuelle NITO-arrangementer i Agder