Gå til innhold
Møte og stresset dame på telefon. Foto Tom Haga
< Kurs og arrangementer

Stressmestring - Ålesund

Stress kan gi både psykiske og fysiske plager. Dersom stresset vedvarer over lang tid, kan man pådra seg ulike sykdommer i kroppen.

Påmelding

Logg deg inn så slipper du å fylle ut skjema.

Logg inn

Personopplysninger

Loading

Arbeidsgiver

Loading
Vi kjenner ikke denne arbeidsgiveren, vennligst fyll inn adressen under
Loading

 

Bli med på kurs og lær hvordan du kan håndtere stress, og hvordan negativt stress kan bli til positiv travelhet og en driver for effektivitet.

  • Mingling og buffé fra kl 16:00
  • Kursstart kl. 16:30
  • Avslutning av kurs kl 19:30

NT-02156_500.jpgKursholder: Alfhild Ødeård

Alfhild Ødegård er kognitiv terapeut i regi av NFKT og klinisk spesialist i psykiatrisk sykepleie. Hun har i mange år jobbet innen spesialisthelsetjenesten, både på åpen og lukket avd.innen psykiatri. Hun har også erfaring som veileder for ansatte ved ungdomspsykiatrisk avdeling, samt Ålesund behandlingsenter.

Alfhild har arrangert mange kurs i belastningsmestring, depresjonsmestring og angstmestring. Hun har nå sitt virke på Medi3 som kognitiv terapeut/veileder. Hun ønsker å bidra til «Arbeid som tilfriskning». Målet hennes med veiledning og kognitiv terapi på Medi3 er at de som bestiller time ikke skal gå inn i en pasientrolle, men bli sine egne terapeuter gjennom å lære anvendelse av kognitiv metodikk, altså å bli sjef i egne liv.

Arrangement i NITO Møre og Romsdal