Gå til innhold
< Kurs og arrangementer

Teater: A Christmas for Carol

Med A Christmas for Carol er det skapt en ny juletradisjon og Stavanger har klatret inn på lista over byer der det ikke blir jul før folk har sett Dickens juleeventyr – som i vår versjon heter A Christmas for Carol.

Bestilling via e-post, se under

Vi elsker alle universet Dickens skisser opp for oss. Londontåka, de burleske karakterene, de onde mot de gode, de rike mot de fattige, det eventyrlige og magiske! Hva om dette universet fra 200 år tilbake i tid også ligner på det vi skal møte i vår egen framtid? I ekte Dickensk ånd har vi laget et juleeventyr eller et eventyr om jul om du vil. Der tar vi en sniktitt inn i fremtiden og et tilbakeblikk på fortiden gjennom øynene til den menneskefiendtlige og kyniske karrierekvinnen Carol. På lik linje med Dickens udødelige julefortelling A Christmas Carol handler vår versjon om oss alle sammen, om vår virkelighet og den verden vi lever i her og nå. I bunnen av historien ligger som alltid budskapet om fordeling, omsorg for våre medmennesker, og om å nyte livet mens vi ennå vandrer her på jorden.

Nina Ellen Ødegård ble nominert til Heddaprisen for Beste kvinnelige skuespiller for sitt presise skuespillerhåndverk som den gjerrige Carol. "A Christmas for Carol" i 2016. Samme år ble forestillingen nominert til den gjeve prisen Årets forestilling.

Forestillingen er utsolgt, så benytt denne sjansen til å sikre deg gode billetter på en allerede utsolgt forestilling. 

Bestilling til eller 

Oppgi at du er NITO medlem, og at det er sendt ut tilbud til medlemmer.