Gå til innhold
Tre mennesker og hender som tar i ansiktene deres
< Kurs og arrangementer

Teater: Eks

Et tragikomisk trekantdrama.

Egen påmelding under

Bestill billetter her

Eks et trekantdrama – et tragikomisk sådan, hvor kjærlighetens vilkår på 2020-tallet blir satt under lupen.

Vi møter Sibylle og Daniel, et par med «et godt møblert hjem». Hun er lege og han er arkitekt og de har to små barn i barnehagen. Utad fremstår de som det perfekte par med en perfekt familie. Men dette glansbilde av sosial og økonomisk vellykkethet er i ferd med å slå voldsomme sprekker. Forholdet er preget hverdagsirritasjon, som fører til høy temperatur i kranglene mellom de to og en stadig større kløft i ekteskapet. Der Sibylle fremstår som en slags familiesfærens prosjektleder fra helvete er David blitt egosentrisk, arrogant og selvopptatt.

En kveld dukker plutselig Davids eks, Franziska, opp etter å ha blitt dumpet av sin nåværende partner. Og med det starter en marerittaktig natt hvor påstander, avsløringer og ydmykelser flyter opp til overflaten. Det er heldigvis ikke hverdagskost at folk får eksen på besøk nattestid, men skjer det, er det kanskje ikke så rart om det som allerede ulmer i et ekteskap, tar litt ekstra fyr.

Gled deg til et fengslende og vitalt kammerspill som er gjenkjennelig og trist men samtidig veldig underholdende. Og det er vel ingenting vi ler så godt av som en skikkelig morsom tragedie!