Gå til innhold
Teater - NITO - foto pixabay
< Kurs og arrangementer

Teaterforestilling og pizza

Bli med på en hyggelig kveld i Drammen Teater og få med deg den gripende forestillingen: Svar på brev fra Helga. I forkant av forestillingen møtes vi på Lizzi´s Pizza.

Se informasjon om billetter nedenfor.

"Svar på brev fra Helga" er en gripende fortelling om moden kjærlighet – om en lidenskap som blir bestemmende for to menneskers liv, og som føder et savn de to tar med seg inn i døden. Dette er Romeo og Julie for voksne. 

Boken har vært dramatisert for teater i flere land og en film er på vei. Folkekjære Helge Jordal og Ragnhild Gudbrandsen innehar hovedrollene.

Forestillingen starter kl. 18:00.

Praktisk informasjon:

  • Før teaterforestillingen har vi gleden av å invitere til pizza på restaurant Lizzi´s Pizza, Øvre Torggate 4, Drammen, klokken 16:00.
  • Servering betales privat av den enkelte deltaker.
  • Billetter til forestillingen hentes og betales av den enkelt i Drammen Teater innen 10. september. 

Viktig vedrørende billetter

  • Mobilnummer til pensjonistgruppens kontaktperson Henning U. Pettersen, 91783766, må oppgis til teateret ved utlevering av billetter.
  • I tillegg må du gi beskjed til Pettersen, per mobil 91783766 eller e-post slik at det blir bestilt bord til riktig antall på Lizzi´s Pizza.

Begrenset antall billetter

Pensjonistutvalget har reservert 27 billetter til forestillingen kl. 18:00. Billettene er reservert til 10. september. Her blir det først til mølla….

Kommende pensjonistaktiviteter i Buskerud