Gå til innhold
Bolig og sikkerhet
< Kurs og arrangementer

Tips og råd vedrørende egen bolig

Bolig, trygghet og vedlikehold? Medlemsmøte med litt av hvert.

Påmelding

Logg deg inn så slipper du å fylle ut skjema

Logg inn

Personopplysninger

Loading

Aktiviteter

tirsdag 31.03.2020

Faktura sendes til

Fakturaadresse

Annen fakturamottaker

Loading

Pensjonistgruppa i NITO Østfold inviterer til medlemsmøte. Hovedtema er egen bolig og sikkerhet, men først i møtet vil nestleder i NITO Østfold, Iren Wiig snakke litt om veien videre etter årsmøtet og hva NITO Østfold jobber med i 2020.

  • Nå kan du få gode råd  av  juridisk, økonomisk eller teknisk art vedrørende din bolig/fritidsbolig. Huseiernes Landsforbund v/ distriktsleder for Østfold og Follo, Elin Kolstad, orienterer om hva de kan tilby sine medlemmer av praktiske råd.
  • Hvordan sikre din bolig  tilstrekkelig mot brann, innbrudd m.m. Alarmselskapet Verisure v/Fred Olsen presenterer sine erfaringer, tjenester og produkter.

Etter foredragene blir det som vanlig bevertning.

NITO Pensjonistene

NITO Pensjonistene er et viktig nettverk for mange medlemmer som har sluttet i arbeidslivet. NITO Pensjonistene arrangerer temamøter, turer og omvisninger for alle medlemmer, men spesielt for de som definerer seg som pensjonist.

Selv om man som NITO Pensjonistene bare betaler 10% av medlemskontingenten, har man de samme medlemsfordeler og rettigheter som yrkesaktive medlemmer og deltar i avdelingens ulike aktiviteter. Mange NITO pensjonister bidrar aktivt hver måned til NITOs aktivitet utad og internt.

Kurs og arrangementer i Østfold

Oversikt over kommende lokale kurs og arrangementer i Østfold.

Høgskolen I Østfold (HiØ) Fredrikstad, Kråkerøy, 3. mars 2020

Høgskolen i Østfold (HiØ) Halden, Halden, 9. mars 2020