Gå til innhold
Flåmsbanen Foto: Gettyimages
< Kurs og arrangementer

Tur til Lærdal og Flåm med NITO-pensjonistene

Bli med på sosial og lærerik tur sammen med NITO

Påmelding

Logg deg inn så slipper du å fylle ut skjema.

Logg inn

Personopplysninger

Loading
Vi fant ingen opplysninger om deg. Sjekk at mobilnummeret er riktig eller skriv inn opplysningene som mangler
Stemmer opplysningene? Hvis ikke, oppdater i skjema
Loading

Arbeidsgiver

Loading
Vi kjenner ikke denne arbeidsgiveren, vennligst fyll inn adressen under
Loading

Aktiviteter

tirsdag 09.08.2022 07:00-22:00

Aktivitetsvalg er påkrevd

 
* Påkrevd felt

Dag 1:

Vi har avreise fra forskjellige steder i Vestfold (se under praktisk informasjon for mer info). Første stopp bli Quality Olavsgaard kl 10.00 for kaffe og to halve rundstykker. Kl 10.45 går turden videre til mjøstårnet i Brumunddal som offisielt er verdens høyeste trebygning. Bygget har 18 etasjer og er 85,4 meter høyt. Når vi har ruslet litt rundt på området, samles vi til lunsj på Frich's Wood Hotel kl 13.00.

Ca 13.45 går turen videre til Lærdal. Her skal vi bo på Lærdal Hotel, som ligger ved Sognefjorden og har restaurant, bar og privat strand. Alle rommene på Lærdal Hotel har tv og eget bad med dusj. Den historiske trehusbebyggelsen i Lærdal sentrum ligger 10 minutters spasertur unna. Middag på hotellet kl 19.00.

Dag 2:

Alle spiser frokost på hotellet og samles i bussen kl 09.00 for avreise til Flåm. Her skal vi ta Flåmsbanen kl 10.15 t/r Myrdal. I løpet av en time tar toget fra havnivå ved Aurlandsfjorden til Myrdal, en fjellstasjon på 867 moh.

Fra de behaglige klassiske togkupeene ser du Flåmsdalens varierte landskap gli forbi utenfor. Før toget stiger opp i de mer ufremkommelige delene av dalen, passerer det jordbrukslandskap, gamle Flåm sentrum og kirken fra 1670. Den glitrende blå elva følger jernbanen store deler av turen, og du vil legge merke til små gårder på steder man skulle trodd at ingen kunne bo.

Toget tar en fem-minutters fotostopp ved Kjosfossen, der du kan gå ut på plattformen. Etter togturen, ca 12.30, skal vi spise lunsjbuffet på Flåmstova. Her er det flott utsikt over brygga og fjorden. Etter lunsj er dagen til gruppens disposisjon. Bussen kan brukes til eventuelle ønsker. Middag på hotellet kl.19.00

Dag 3:

Frokost på hotellet før vi starter på hjemturen kl 09.00. Etter ca 2,5 timer tar vi en stopp på Valdres Folkemuseum. Alle samles til lunsj på museumskafeen Munkekroken kl 12.00. Her får vi bondeomelett med hjemmelaget brød og smør. Etter lunsj får vi en guidet omvisning i friluftsmuseet, som handler om gardsliv, byggeskikk, bunad og div. Vi samles i bussen kl 14.30, og turen går videre til Sundvolden Hotell. Her spiser vi middag med dessert og kaffe kl 17.00. På returen hjem kan vi gjøre et stopp ved minnesmerket for 22. juli ved kaia til Utøya.

Praktisk informasjon:

  • Avreise Larvik jernbanestasjon kl. 0700
  • Avreise Sandefjord busstasjon kl. 0720
  • Avreise Sem (Cirkle K) kl. 0740
  • Avreise Tønsberg jernbanestasjon kl. 0755
  • Avreise Horten busstasjon kl. 0830
  • Avreise Gullhaug, Holmestrand kl. 0900
  • Prisen inkluderer alt som er beskrevet i programmet unntatt drikke
  • Gi beskjed om eventuelle allergier i fritekstfeltet på innmeldingsskjema

Spørsmål om arrangementet?

Kontakt, leder i pensjonistutvalget NITO Vestfold

Telefon: 91828784

Kommende arrangementer i Vestfold

Sjekk oversikten og meld deg på ev. andre aktuelle arrangementer med det samme: