Gå til innhold
Presentasjon
< Kurs og arrangementer

Virtuelt: Bli en trygg formidler

Bekjemp nervøsitet, finn roen og få tett oppfølging når du trener til å bli en bedre og tryggere formidler.

Påmelding

Logg deg inn så slipper du å fylle ut skjema.

Logg inn

Personopplysninger

Loading

Arbeidsgiver

Loading
Vi kjenner ikke denne arbeidsgiveren, vennligst fyll inn adressen under
Loading

Faktura sendes til

Fakturaadresse

Annen fakturamottaker

Loading

 

OBS: Kurset går over flere datoer, se praktisk informasjon i bunn av siden.

Bli en bedre og tryggere formidler sammen med skuespiller og sanger, Sibeth Hoff

Å være en trygg formidler handler om å mestre kroppsspråk, stemmebruk, nervøsitet og ditt budskap. Gjennom fire praktiske samlinger lærer du hvordan du håndtere rollen som formidler. Vår erfarne kursholder Sibeth gir deg konstruktive og ærlige tilbakemeldinger og coaching underveis. På denne måten får du utviklet dine styrker i rollen som formidler eller foredragsholder og kan nå enda bedre ut med ditt budskap. 

Vi legge til rett for at du skal bli en tryggere formidler med individuell coaching og tett oppfølging både på kurset og i en til en samtaler med kursholder Sibeth Hoff.

Modul 1: Nerver

I denne modulen skal du lære hva nerver gjør med kroppen, og lærer flere måter å håndtere nervene både forkant av og under presentasjoner. 

En til en – 45 minutter: Førsteinntrykket

Sammen med Sibeth blir du kjent med dine styrker og svakheter ut i fra presentasjonsrunden dagen før. Du og Sibeth diskuterer hva du vil oppnå med kurset og hvordan du kan nå det målet.

Modul 2: Verktøy for å oppnå kontakt

For å bli tryggere på formidlingen lærer du verktøy du kan benytte for å framstå som en trygg foredragsholder med både faglig tyngde og personlighet. Verktøyene skal gjøre det i stand til å få god kontakt med publikum.

Modul 3: Bruk av hjelpemidler

Du lærer hvordan kommunikasjonen egentlig skjer mellom deg og ditt publikum, og at hjelpemidler bare skal benyttes som struktur og forsterkning av denne kommunikasjonen.

Modul 4: Presentasjoner

For å bli bevisst på ditt eget kroppsspråk og din egen stemmebruk lærer du hvordan du kan få fram budskapet ditt ved å lære hvordan du bevisst bruker det. Hver deltaker holder en kort presentasjon og får tilbakemeldinger fra andre i gruppen.

En til en – 45 minutter: Veien videre

Sammen med Sibeth får du konkrete tilbakemeldinger på hva du bør fokusere på framover, og hvordan du skal gjøre det for å bli en bedre formidler.

Praktisk informasjon

Kurset går over flere datoer, med følgende moduler:

  • Digital tilgang til Webinar: Introduksjon til kurset
  • 1.6.2021, kl. 09-1330 – Modul 1: Nerver
  • 2.6.2021, 45 min. – En til en: Førsteinntrykket
  • 3.6.2021, kl. 09-1330 – Modul 2: Verktøy for å oppnå kontakt
  • 7.6.2021, kl. 09-11 – Modul 3: Bruk av hjelpemidler
  • 8.6.2021, kl. 09-1330 – Modul 4: Presentasjoner
  • 9.6.2021, 45 min. – En til en: Veien videre 

En til en coaching foregår på dagtid, dagen etter modul 2 og modul 4. Hver deltaker får satt opp 45 minutter. 

Sibeth Hoff foto.jpgKursholder: Sibeth Hoff

Sibeth har mer tro på å gå på gulvet og prøve ting ut, enn å sitte å snakke teori. Derfor har hennes kurs en praktisk tilnærming og stor grad av innvolvering av deltakere. Hun har evnen til å skape et trygt miljø å utvikle seg i, med mye humor, positive tilbakemeldinger og personlige tilpasninger. 

Sibeth Hoff har stått mye foran publikum: hun har holdt presentasjonsteknikkurs de siste 18 årene for alt fra ingeniører, til revisorer og renovasjonsarbeidere, og har lang sceneerfaring som skuespiller og artist. I tillegg lager hun egen musikk. Sibeth vet derfor hvordan det er å kjenne presset som foredragsholder på kroppen, og baserer sin kunnskap på skuespillerteknikk og egne erfaringer.

Finn ditt kurs:

NITO arrangerer en rekke ingeniør- og teknologifaglige kurs. – Hvilke kurs vil du delta på?