Gå til innhold
NITO Hedmark

NITO Intro 1 - Hamar

Hva vil det si å være tillitsvalgt? Hva er NITO? NITO Intro 1 gir en grunnleggende innsikt om din rolle som ny tillitsvalgt og hvordan du kan gjøre jobbhverdagen best mulig for deg og dine kollegaer.

Påmelding

Logg deg inn så slipper du å fylle ut skjema

Logg inn

Personopplysninger

Arbeidsgiver

Loading
Vi kjenner ikke denne arbeidsgiveren, vennligst fyll inn adressen under

Fullfør

Norsk arbeidsliv er i stadig endring. Som tillitsvalgt går du en spennende og utviklende tid i møte. For at du skal føle deg trygg i rollen og for å få en god innføring i hva det vil si å være NITO-tillitsvalgt skal du så raskt som mulig gjennomføre dette introduksjonskurset. Også du som har vært tillitsvalgt i flere år vil ha nytte av å delta på dette tillitsvalgtkurset.

Tema på NITO Intro 1:

  • Rollen som tillitsvalgt
  • Bli kjent med NITO som organisasjon
  • Gjennomgang av dine verktøy på nito.no

Bli trygg i rollen som tillitsvalgt – delta på tillitsvalgtkurs

Vi bruker tiden vår mer effektivt når vi forstår rollen og vet hvordan organisasjonen fungerer. Gjennom NITO får du tilgang på et stort nettverk, og du blir fort kjent med andre tillitsvalgte. Det er viktig å vite hva slags hjelp du kan få fra NITO. Bli med på tillitsvalgtkursene i NITO Intro!

Flere brikker falt på plass

- Helt herlig, dette kurset trengte jeg! Nå forstår jeg mer av sammenhengene i norsk arbeidsliv sett i forhold til min arbeidsplass. Jeg ble bevisst på flere verktøy og vet nå hvordan jeg kan ta de i bruk. Det ligger jo i navnet; det er Intro. Kurset var nødvendig for meg som ny tillitsvalgt. Jeg gleder meg til å lære mer om forhandlingsteknikk på neste kurs. 
Jonathan Faundez, tillitsvalgt NITO Oslo Universitetssykehus

 

Praktisk

Kursholder

Mona Sætrang, regionsjef NITO Øst

Servering

Lett pauseservering underveis i kurset. Lunsj ved kursslutt kl 13

I etterkant av kurset arrangeres Innlandets ingeniørkonferanse, en regional samling for medlemmer og tillitsvalgte i regi av NITO Hedmark og Oppland. Les mer og meld deg på her.

 

- Kurset var en kjempefin introduksjon til NITOs tillitsvalgtverden. Det åpnet mine øyne til en virkelighet full av muligheter og utfordringer.
Malini Espeland, leder NITO Vest-Agder, tidligere bedriftsgruppeleder MacGregor Kristiansand

NITO dekker dine reise- og ev. oppholdsutgifter samt eventuell tapt arbeidsfortjeneste når du deltar på tillitsvalgtkurs.

Kommende kurs og konferanser for NITO-tillitsvalgte

NITO Intro er grunnopplæring for tillitsvalgte fordelt på tre kurs. De gjennomføres trinnvis. Her får du kunnskap om organisasjon, synlighetsarbeid, avtaleverk, arbeidsmiljølov og forhandlinger. NITO Intro gjør deg tryggere og mer effektiv som tillitsvalgt. Benytt også muligheten for å delta på andre kurs, temamøter, samlinger og konferanser. Her bygger du viktig nettverk.