Gå til innhold
NITO Nord-Trøndelag

NITO Intro del 1 - Hell

Hva vil det si å være tillitsvalgt? Hva er NITO? Kurset gir grunnleggende innsikt om norsk arbeidsliv, din rolle som ny tillitsvalgt og hvordan du kan gjøre jobbhverdagen best mulig for deg og dine kollegaer. Kurset er gratis!

Påmelding

Logg deg inn så slipper du å fylle ut skjema

Logg inn

Personopplysninger

Fullfør

Illustrasjonsfoto tillitsvalgtsamling. Foto: Tom Haga.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Som ny tillitsvalgt går du en spennende og utviklende tid i møte. For at du skal føle deg trygg i rollen og for å få en god innføring i hva det vil si å være NITO-tillitsvalgt, skal du så raskt som mulig gjennomføre dette obligatoriske tillitsvalgtkurset.

NB! Har du vært en stund i rollen er du selvsagt også velkommen til å delta, samt om du er nysgjerrig på tillitsvalgtrollen og vil vite mer om NITO.

Vi bruker tiden vår mer effektivt når vi forstår rollen og vet hvordan organisasjonen NITO fungerer. Gjennom NITO får du tilgang på et stort nettverk, og du blir fort kjent med andre tillitsvalgte.

Kurset starter mandag 23. januar kl. 17.00. Enkel servering og registrering fra kl. 16.30. Kurset avsluttes kl. 14.30 tirsdag.

Dette lærer du på kurset

  • Aktører i norsk organisasjonsliv
  • Bli kjent med NITO som organisasjon: Visjon, mål og verdier
  • Etikk i arbeidslivet
  • Rollen som tillitsvalgt
  • Innføring i grunnleggende plikter og rettigheter
  • Ditt ansvar i avtalen om Inkluderende arbeidsliv (IA)
  • Gjennomgang av www.nito.no – din nærmeste ressurs
  • Tips om andre nyttige verktøy og tjenester
Kurset dekkes i sin helhet av NITO. Dette inkluderer enkeltrom på hotellet. Vennligst gi oss beskjed dersom du likevel ikke ønsker overnatting.

Flere brikker falt på plass

- Helt herlig, dette kurset trengte jeg! Nå forstår jeg mer av sammenhengene i norsk arbeidsliv sett i forhold til min arbeidsplass. Jeg ble bevisst på flere verktøy og vet nå hvordan jeg kan ta de i bruk. Kurset var nødvendig for meg som ny tillitsvalgt. Jeg gleder meg til å lære mer om forhandlingsteknikk på neste kurs!
Jonathan Faundez, tillitsvalgt NITO Oslo Universitetssykehus

Tillitsvalgtverden full av muligheter

- Kurset var en kjempefin introduksjon til NITOs tillitsvalgtsverden. Det åpnet mine øyne til en virkelighet full av muligheter og utfordringer.
Malini Espeland, bedriftsgruppeleder MacGregor Kristiansand

Arrangementer i Nord-Trøndelag

Scandic Hell Hotell, Hell, 26. januar 2017