Gå til innhold
NITO Oslo og Akershus

Kræsjkurs i KJM100

Naturviterne og NITO hjelper deg i innspurten til eksamen i KJM100. Er du er stresset for eksamen, eller trenger du bare en kjapp repetisjon av pensum? Da er dette kurset for deg.

Dette er et samarbeid mellom NITO og Naturviterne

Påmelding

blobid0.jpg

I løpet av fire timer vil pensum bli oppsummert med fokus på de temaene som vi vet at studentene sliter mest med, og en relevant oppgavesamling vil bli gjennomgått. Etter kræsjkurset vil oppgavesamling og fasit sendes på epost til de som er påmeldte via påmeldingsskjemaet.

Frukt, kaffe, kakao og te vil bli servert underveis. Derfor er det obligatorisk påmelding for å ha oversikt mtp. bestilling. Hold av mandag 6. mai kl. 17:30-21:30 i BT1.A.07 (Bioteknologibygningen).

Kurset er gratis for studentmedlemmer i NITO og Naturviterne. For ikke-medlemmer koster det 100 kr. Betaling skjer gjennom Vipps til #95690 (Naturviterne NMBU). Merk betaling med «Kræsjkurs».

For oppdatering og mer info om kurset, trykk «SKAL» på Facebook-eventet: Kræsjkurs i KJM100!

BLI STUDENTMEDLEM I NITO

Studentmedlemskapet i NITO koster et engangsbeløp på kun 300,- og varer for resten av studieperioden. Meld deg inn ved å sende SMS «NITO (mellomrom) din e-post» til 2160. Du belastes 300,- på telefonregningen din og forblir medlem så lenge du studerer.

Studentmedlemskapet i NITO gir deg mange fordeler.