Gå til innhold
NITO Sør-Trøndelag

Kræsjkurs i Matte 3 (Gløshaugen)

Stressa for eksamen i Matte 3? Få en god faglig repetisjon og et nytt perspektiv på stoffet. Superformidler Øystein Grøndahl vil i løpet av kurset lede deg gjennom viktige temaer, slik at du er godt rustet for eksamen.

Påmelding

Logg deg inn så slipper du å fylle ut skjema

Logg inn

Personopplysninger

Loading

Lær av de beste

Det vil bli en gjennomgang av sentrale temaer i pensum, og gode tips til hvordan du kan lykkes på eksamen. I tillegg til ren mattekunnskap gir kurset ekstra motivasjon til din kommende eksamen i Matte 3.Ved hjelp av gode arbeidsmetoder kan du bli enda bedre før eksamen. Dette er din sjanse til å friske opp, og sørge for at du kan det du burde før eksamen.

Kursholder er Øystein Grøndahl, tidligere nestleder og fagansvarlig i NITO Studentene. Han vil forelese i sentrale temaer i pensumet for Matematikk 3, med utgangspunkt i emnebeskrivelsen til TMA4115.

Vi gjør oppmerksom på at dette kræsjkurset er uoffisielt og har ingen tilknytning til emnet TMA4115 Matematikk 3 som holdes på NTNU. NITO kjenner selvsagt ikke til innholdet i årets eksamen i dette emnet.

 

  • Kursholder: Øystein Grøndahl - Foto Kristoffer Moene RødKursholder Øystein Grøndahl har omtrent 540 studiepoeng innenfor alt fra programmering, matematikk og fysikk til japansk bildekunst og vitenskapen bak glede.
  • Han har også undervist i matematikk og fysikk i høyere utdanning i 10 år, og holdt kurs ved nesten alle høgskolene og universitetene i Norge. Hans teknikker for å lære bort er bygd på egne og andres erfaringer. 

 

Sted: R1, Realfagsbygget, NTNU Gløshaugen.

Vi anbefaler å ta med nistepakke.

Er du ikke medlem av NITO Studentene? Ta turen innom oss neste gang vi står på stand eller meld deg inn på www.nito.no/student. Det koster 300 kr for et medlemskap og det varer så lenge du er student.