Gå til innhold
NITO Oslo og Akershus

NITO Ung - LinkedIn kurs og Bowling

Kom og lær hva du bør og ikke bør gjøre ved bruk av LinkedIn, og hvordan du blir lagt merke til av arbeidsgiverne! Så bowler vi etterpå.

Påmelding

Logg deg inn så slipper du å fylle ut skjema

Logg inn

Personopplysninger

Fullfør

Vi møtes for å lære og å treffe nye mennesker. Gjennom nettverking kommer du et skritt nærmere målet om drømmejobben. Bli med på LinkedIn og Bowling denne mandag ettermiddag. 

NITO Ung er et nettverk for oss som nettopp har kommet ut i arbeidslivet. 

Ta kontroll

Har du kontroll på hvordan du fremstår på nett? Vet du hvordan du skal sikre at de som googler deg får et positivt førsteinntrykk av deg?

Har du en LinkedIn-profil vil den alltid dukke opp i topp 5 i søkeresultatet når noen googler navnet ditt – altså er det sannsynlig at din LinkedIn-profil er headhunteres første møte med deg.

Digitalt visittkort

LinkedIn-profilen din er ditt digitale visittkort – da er det viktig å sørge for at den er satt opp slik at den bidrar positivt til førsteinntrykket.

I floraen av sosiale medier holder LinkedIn stand som den profesjonelle plattformen fremfor noen. Det er her du legger ut CV-en, bygger karriere og utvikler et nettverk.

Fremme karriere

Jørn Eilertsen, rådgiver i NITO, gir deg tips til hvordan du kan benytte LinkedIn for å fremme din karriere, og tar for seg blant annet følgende temaer:

  • Hva bør en god profil inneholde?
  • Hvordan benytte LinkedIn til personlig merkevarebygging og relasjonsbygging?
  • Hvordan sørge for at profilen din blir funnet av de du ønsker skal se den?
  • Smarte tips og triks for å benytte LinkedIn som et verktøy i ditt daglige arbeid.
Det er generelt viktig og svært nyttig å være tilstede på LinkedIn, men det er selvsagt ekstra viktig når du søker jobb.

Kursholdere

Program

  • Fra kl. 16.30 - Pizza
  • Fra kl. 17.00 - LinkedIn kurs
  • Fra kl. 19.00 - Bowling

Vi går samlet til Oslo Bar & Bowling etter et par timer med LinekdIn i Lakkegata 3, Oslo.

NITO Ung

God på jobben! - det du trenger i tillegg til faget

Jørn Eilertsen
Rådgiver i NITO

Jørn Eilertsen er en engasjert rådgiver innenfor organisasjon og tillitsvalgtsystemer, og jobber i  bedriftsgruppeteamet til NITO. Eilertsen har lang erfaren som foredragsholder på kurs om jobbsøk og LinkedIn.

NITO Ung nettverksmøter