Gå til innhold
NITO Oslo og Akershus

Organisasjon TODT

Førstekonservator Ketil G. Andersen ved Norsk Teknisk Museum forteller om et viktig forskningsprosjekt og den planlagte utstillingen som åpner 27. april om tvangsarbeid under andre verdenskrig.

Påmelding

Logg deg inn så slipper du å fylle ut skjema

Logg inn

Personopplysninger

Fullfør

Norsk Teknisk Museum er en av institusjonene bak det store forskningsprosjektet Tvangsarbeidets politiske økonomi: Organisation Todt i Norge under andre verdenskrig. Nye tilgjengelige arkivkilder kaster nytt lys på dette viktige emnet.

Forskningsprosjektet  leder mot en stor utstilling på Norsk Teknisk Museum som åpner 27. april.

Førstekonservator Ketil Gjølme Andersen ved Norsk Teknisk Museum vil i dette foredraget fortelle om prosjektet og noen av de spennende temaene og viktige historiene som har kommet frem gjennom forskningen på arkivmaterialet og innsamlet dokumentasjon. Han vil også fortelle om den planlagte utstillingen, og hvordan dette stoffet er tenkt formidlet.

Praktisk informasjon

Vi starter med lunsj kl. 12.00. Foredraget starter kl. 13.00. Vi sees i Lakkegata 3, Oslo.

 

Pensjonistaktivitet i Oslo og Akershus

Dette er en programserie laget av og for NITO Pensjonistene i NITO Oslo og Akershus. Alle NITO-arrangementer er åpne for alle medlemmer, men pensjonistene vil bli prioritert.

NITO Pensjonistene

NITO Pensjonistene er et viktig nettverk for mange medlemmer som har sluttet i arbeidslivet. NITO Pensjonistene arrangerer temamøter, turer og omvisninger for alle medlemmer, men spesielt for de som definerer seg som pensjonist.

Selv om man som NITO Pensjonistene bare betaler 10% av medlemskontingenten, har man de samme medlemsfordeler og rettigheter som yrkesaktive medlemmer og deltar i avdelingens ulike aktiviteter. Mange NITO pensjonister bidrar aktivt hver måned til NITOs aktivitet utad og internt.