Gå til innhold
NITO Oppland

Pensjonist: Høsttur til Savalen og Røros

Bli med NITO-pensjonistene på en spennende høsttur. Vi skal kose oss i naturskjønne og idylliske omgivelser på Savalen Fjellhotel og Spa og besøke Røros, en av Europas eldste trehusbyer.

Påmeldinger rettes til Oddvar Eimstad (leder for pensjonistutvalget) via e-post oddvar.eimstad@gmail.com eller mobil 41 56 70 80.

Savalen topptur. Bilde: Haverstad Turbiler

Dette blir en tre-dagers tur med to overnattinger på velrennomerte Savalen Fjellhotell, hvor vi som gjester har tilgang til et fint velværeområde med basseng og trimrom.

Her finner du en detaljert turbeskrivelse i pdf-format: Turbeskrivelse Savalen og Røros 23.-25.8.17.pdf

Priser (inkl. reise, overnatting, guiding og alle måltider fom lunsj dag 1 tom lunsj dag 3):

  • Heltids-pensjonist-medlem i dobbeltrom: kr. 3140,-
  • Ledsager i dobbeltrom: kr. 3890,-
  • Andre i dobbeltrom: kr. 3890,-
  • Tillegg for enkeltrom: kr. 360,-

Påmeldingsfristen er utvidet til 4.7. Påmeldinger rettes til Oddvar Eimstad (leder for pensjonistutvalget) via e-post oddvar.eimstad@gmail.com eller mobil 41 56 70 80. Husk å oppgi ledsagers navn samt informasjon om evt. matallergier.

NITO-pensjonister i Oppland og ledsager har fortrinnsrett til turen, men andre NITO-medlemmer er velkomne til å delta så langt det er ledige plasser. Vi har nå også åpnet for at gode venner til deltakende medlemmer kan bli med på turen. Vi har 50 plasser på turen og bruker "første mann til mølla"-prinsippet. Overtallige settes på venteliste. Derfor er det viktig at det umiddelbart meldes om eventuelle frafall.

HUSK avbestillingsforsikring. Om vi får avbestilling for sent og ikke har noen til å overta plassen kan det bli krevd avbestillingsgebyr.

Etter påmeldingsfristens utgang vil de påmeldte få tilsendt en nærmere orientering samt faktura for turen.

Reiseforsikring

Om du reiser jorda rundt eller tar en kortere tur; husk å være forsikret. 

Kjøp reiseforsikring med NITO-rabatt